Tefal Wizzo QB309838

Tefal ne arata din nou ca au o oferta foarte mare atunci cand vine vorba despre aparatele de bucatarie. Pe langa mixerele si robotii de bucatarie clasici, francezii au in oferta lor si cateva modele mai speciale, care fac legatura intre un mixer vertical si un robot multifunctional. Indreptate mai mult catre cei care gatesc foarte multe prajituri, aceste aparate sunt de un real ajutor, desi utilitatea lor este una relativ mai scazuta decat cea a unui robot multifunctional. Chiar si asa Tefal Wizzo QB309838 poate sa fie o investitie de geniu pentru toti cei care sutn cu adevarat pasionati de patiserie.(vezi reducerile de AZI)

Despre Tefal Wizzo QB309838

Trebuie notat ca aparatul nu face parte din categoria celor foarte ieftine, pe care le cumperi cand nu ai alternative mai bune la pretul lor sau atunci cand oricum stii ca nu le vei folosi prea mult. Nu. Acesta este un produs destul de apropiat de categora premium, dar unul care nu ajunge chiar acolo pentru ca nu are o utilitate atat de extinsa.

In primul rand, Tefal Wizzo QB309838 este un model solid. Facut din cele mai bune materiale, acesta iti ofera siguranta si rezistenta in timp. Nu inseamna ca va suporta lovituri si alte accidente, dar nici nu este unul care se va crapa dupa un an de utilizare.

Despre Tefal Wizzo QB309838

Mai simplu si mai usor, chiar si cand e vorba de aluatul de cozonaci

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

Pe langa aceasta, arata si foarte bine. O buna parte din robot este construit din inox, iar cand acesta lasa locul metalului negru, totul continua sa fe la fel de spectaculos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aparatul nici nu este foarte mare si deci nu ocupa pe atat de mult spatiu pe cat o fac alte modele de genul sau.

In sine, Tefal Wizzo QB309838 nu este un aparat extrem de puternic. Are doar 700 W, ceea ce il pune un pic sub alte modele premium, dar cu utilizare generalista. Totusi, as spune ca nici nu avea nevoie de mai mult, pentru ca scoate maximum din puterea pe care o are.

Citeste si despre Tefal Masterchef Pro QB625

Modelul are patru trepte de viteza si functia puls, ceea ce il face sa fie destul de divers in utilizari. Poti framanta aluat pentru cozonac sau paine la fel de bine cum poti sa bati oua pentru o crema usoara. Totul este simplu si usurinta la utilizare este un avantaj important.

De asemenea, conteaza destul de mult si faptul ca bolul este unul mare. Acesta are 4 l, deci nu trebuie sa iti faci griji ca ingredientele vor sari pe pereti atunci cand folosesti treapta cea mai mare. Totusi, producatorii au setat si o greutate maxima pentru ingrediente, adica 2.6 kilograme (ceea ce este mult, oricum).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, vorbim despre un produs foarte util in bucatariile in care se gateste mai mult si mai cu placere. Fiind vorba despre un robot specializat, acesta poate ca nu ii va incanta pe toti (asa cum ar face-o unul care taie legume si face suc), dar pentru cei care gatesc multe prajituri si alte produse de patiserie, Tefal Wizzo QB309838 poate sa fie alegerea perfecta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply