Tefal Mastechef 2000 DO211111

Tefal Master Chef este o serie destul de interesanta. Clar inspirata din celebra emisiune, aceasta contine foarte multe produse premium. Insa mai gasesti si unele mai simple si mai ieftine, ceea ce este benefic, intrucat nivelul de calitate ramane unul destul de ridicat.(Doar acum la reducere)

Despre Tefal Mastechef 2000 DO211111

Tefal Mastechef 2000 DO211111 este un model ultra-compact, destul de simplu de utilizat, destinat in special celor care isi cauta un aparat de utilizare generalista. Nu este un robot care sa rivalizeze cu cele profesionale, dar ramane unul extrem de util, deci nu ii poti reprosa mai nimic. De asemenea, este la un pret foarte bun, iar combinat cu firma serioasa si de incredere, acest aspect poate sa reprezinte oricand un avantaj crucial.

Ca design, robot este unul ok. Bolul sau este din plastic, dar in rest regasim un corp din inox. Are cateva butoane si o rotita pentru a selecta una dintre cele doua trepte de putere. Are si mai multe accesorii, dar chiar si asa, nu va ocupa mult spatiu. Spre deosebire de alte aparate Master Chef, acesta este si mult mai usor si deci mai simplu de mutat si depozitat.

Despre Tefal Mastechef 2000 DO211111

Taie, toaca si prepara sucuri

Citeste si despre Beko FSE62110DX

Daca alti roboti de inunda cu multitudinea de functii pe care le au, Tefal Mastechef 2000 DO211111 este ceva mai simplu. Chiar si asa, poti face cam tot ce vrei in bucatarie, sau cel putin toate operatiunile le care te-ai astepta de la un astfel de aparat. Te va da pe spate? Slabe sanse, dar este un model extrem de corect cu ceea ce ofera, fara falsa reclama si exagerari.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Bolul sau are 1.5 litri, nefiind chiar mare. Dar este construit intr-un mod foarte inteligent. Are mai are cate o intrare si o iesire. Asa ca poti adauga ingrediente chiar si in timp ce robotul functioneaza, iar daca faci suc sau alte preparate lichide, acesta se pot scurge din bol tot in timpul prepararii.

Si ca sa revenim la functii, ele se impart in patru mari categorii. Robotul are functia de blender, de framantat, de feliat/maruntit fructe si legume si de ras branza sau alte preparate mai moi. Nu toaca, dar aceasta este cam singura functie lipsa.

Citeste si despre Beko DTC36610W

In plus, puterea lui este una rezonabila, iar faptul ca are doua trepte de putere ii ofera ceva complexitate. Este adevarat ca exista roboti si cu cate sapte trepte, dar daca nu gatesti zilnic si nici asa divers, atunci e clar ca doua, atatea cate are acesta, sunt de ajuns.

Asadar, daca vrei un robot starter, Tefal Mastechef 2000 DO211111 poate sa fie o idee foarte buna. Este destinat celor care gatesc mai mult de nevoie si nu au facut o pasiune din asta. Si cum cei mai multi oameni sunt asa, inseamna ca public exista.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nu in ultimul rand, firma mare si pretul scazut iti ofera un motiv in plus pentru a incerca robotul. Iar daca vrei si aparate pentru framantat cantitati mari sau pentru tocat carne, atat Tefal cat si alte firme iti pun la dispozitie o gama foarte variata de produse.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply