Philips HR7776/90

Robotul de bucatarie este un aparat indispensabil oricarei gospodine care doreste o mana de ajutor. Tehnologia a evoluat foarte mult si ar fi pacat sa nu profitam de ea pentru a reduce timpul pentru pregatirea retetelor si efortul. Philips HR7776/90 (vezi pretul din promotie) este un robot de bucatarie care poate ajuta la toate si isi face treaba cu brio.

Philips HR7776/90

Despre Philips HR7776/90

Philips HR7776/90 este un robot performant, dotat cu nu mai putin de 30 de functii. Aparatul are o serie larga de accesorii si un design ergonomic, astfel incat sa fie folosit cu usurinta si sa isi gaseasca loc oriunde in bucatarie. Robotul are un design simplu si un numar redus de butoane.

Philips HR7776/90
Robot de bucatarie PHILIPS Avance Collection HR7776/90, 1300W, bol 2.4 l, blender 1.5 l, 12 viteze + Pulse, Negru

Atunci cand prepari retete este esential sa ai totul la indemana, iar ultimul lucru de care ai nevoie este sa cauti butoane si functii pe aparat. Philips HR7776/90 functioneaza foarte simplu. Acesta are doar 3 butoane cu apasare automata si un buton rotativ placat cu crom. De fiecare data va trebui doar sa apesi butonul cu functia dorita si sa rotesti de butonul rotativ.

Philips HR7776/90

Philips HR7776/90 este dotat cu o serie foarte performanta de tehnologii, iar piesele si accesoriile sale sunt alcatuite din materiale de cea mai buna calitate. Dintre tehnologii, se remarca PowerChop. Aceasta regleaza optim lama de taiere si ofera rezultate superioare pentru ingrediente cu diferite nivele de duritate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Calitate de prima clasa

Aparatul o putere de 1300 W si 12 viteze. Functiile includ printre altele cea de blender, chopper, framantat, feliere, radere, stoarcere, un batator de spuma etc.

Spirala metalica pentru aluat amesteca aluatul la forta si puterea potrivite. Painea sau cozonacul vor iesi foarte bine si vei scapa de efortul depus pentru amestec si framantare.

Toate functiile sunt efectuate cu accesorii metalice gandite pentru a fi cat mai eficiente. Vei putea obtine astfel piureuri fine, albusuri pufoase sau o frisca perfecta. Telul metalic este dublu si are forma de balon. Rezultatele acestuia sunt excelente. Se obtine o crestere a volumului de frisca cu pana la 200% si o crestere a volumului de pana la 600% in cazul albusurilor.

Philips HR7776/90: robotul de bucatarie puternic

Philips HR7776/90 are un bol de 2.4 litri. Bolul XL asigura procesarea unui volum mult mai mare de ingrediente si creste viteza de lucru. Se pot pregati pana la 1.7 kg de aluat, 7 portii de supa sau 7 albusuri. De asemenea, blenderul are o capacitate de 1.5 litri si permite pregatirea a pana la 5 portii de smoothie.

Discul de feliere este reglabil si ofera posibilitatea de a obtine felii cu grosimi intre 1 si 7 mm.

Functia de stoarcere este foarte eficienta. Cu ajutorul storcatorului vei putea obtine suc proaspat din orice fel de citrice. Sucul de portocale sau grapefruit nu a fost niciodata gata mai repede si mai gustos. Tubul de alimentare este larg si permite incarcarea cu fructe si legume intregi. In acest fel se economiseste timpul folosit pentru pregatirea/taierea acestora.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Philips HR7776/90 este un robot de bucatarie premium, dotat cu toate functiile de care ai nevoie atunci cand pregatesti retetele pentru cei dragi. Cu 30 de functii disponibile, 12 viteze, piese si accesorii premium si o interfata foarte usor de folosit, aparatul aduna setul prefect de dotari pentru orice bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply