Philips 55PUS8602/12

Ce face ca un televizor sa fie premium? In mod cert, totul incepe de la imagine. Apoi conteaza si continutul smart, pentru ca traim intr-o era a conectivitatii si nu se poate ca un televizor cu pretentii sa nu ofere si o conexiune stabila la Internet. In final, design-ul este si el un element important. Nimeni nu isi doreste un televizor urat, nu atunci cand investeste destul de mult de mult. Pentru unii cumparatori si firma conteaza, iar Philips este unul dintre producatorii de prestigiu. Philips 55PUS8602/12 (AICI oferta de azi) este unul dintre modelele cele mai bune dintre toate cele scoase de olandezi, unul care profita la maxim de toate tehnologiile detine in prezent de cel mai importat producator european de televizoare.

Philips 55PUS860212

Despre Philips 55PUS8602/12

Fara a fi elementul de importanta vitala, modul in care arata Philips 55PUS8602/12 il face sa fie o tina inca de la inceput. In primul rand, trebuie spus ca televizorul nu este unul dintre cele mai mari.

Philips 55PUS8602/12
Televizor Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS8602/12, 4K Ultra HD

Diagonala sa este insa una destul de generaosa, mai exact de 139 cm, dar aceasta nu il face sa fie decat usor trecut de medie. Este potrivit atat in living cat si intr-un birou sau intr-un bar/restaurant. Deci poate sa primeasca functii multiple si indiferent de ele, modul in care arata tot va fi un avantaj.

Philips 55PUS860212 review

In primul rand, rama este una extrem de subtire. Acesta este un element crucial la orice model premium si Philips 55PUS8602/12 il exploateaza bine. De asemenea, televizorul profita de faptul ca ecranul este unul QLED, asa ca si carcasa este foarte subtire.

Probabil ca in urma cu vreo cativa ani un astfel de design are fi parut ok, dar astazi este o realitatea la din ce in ce mai multe televizoare. In final, stativul arata diferit. Este destul de masiv, dar acesta nu este un lucru rau. Nu doar ca ofera stabilitate, dar aduce un element de originalitate intregului ansamblu (asta daca vrei sa il tii pe stativ si nu sa il montezi in perete).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Philips 55PUS8602/12 surprinde placut la nivel de dotari tehnologice

Asa cum spuneam si mai sus, televizorul foloseste un ecran QLED, adica unul quantum dot. Asta inseamna ca iluminarea este superioara si ca el se va bucura de culori mult mai intense (tehnologia este imprumutata de la Samsung, dar Philips o folosesc foarte bine). Pur si simplu, lumina este creeata gata colorata si nu mai trebuie sa treaca prin niste filtre care sa o coloreze ulterior. In acest mod, televizorul are decastigat atat prin folosirea unui ecran mai subtire cat si prin calitatea imaginii.

De asemenea, este prezenta si functia HDR, iar pentru contrast exista sistemul de dimming local, care schimba intesitatea fiecarui pixel in functie de necesitati. Asadar, televizorul are absolut toate functiile de care are nevoie, iar calitatea imaginii este una superioara (dupa cateva setari, pentru ca la orice model nou este nevoie si de asa ceva). Toate acestea se adauga rezolutiei 4K UHD, bineinteles. Daca iti faci griji pentru continutul video disponibil, te vor ajuta foarte mult si porturile (prin care poti conecta televizorul la un Blue Ray player sau la un stick cu filme), dar si sistemul smart.

Ce-i drept, aici Philips 55PUS8602/12 nu vine cu ceva foarte special. Foloseste un sistem de operare Android TV, unul ok, dar in mod cert nu unul dintre cele mai bun din lume. Nu are nicio o interfata grozava si nici cele mai multe aplicatii. Dar daca iti cumperi telvizorul pentru filme 4k, nici nu va fi nevoie ca ele sa exista, fiind de ajuns Netflix, HBO Go si Youtube. In acelasi timp, nu se poate spune ca interfata nu functioneaza, dar ca nu este cea mai buna (telecomanda smart este insa utila si simplu de folosit).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

La inceput nu am spus nimic despre sunet, intrucat nu consider ca ar fi o caracteristica esentiala a unui televizor modern (in sensul ca multe modele premium vine cu un sunet un pic dezamagitor, nu ca nu ar fi nevoie de o parte audio decenta). Philips 55PUS8602/12 se descurca insa mai bine. Sunetul e puternic si clar si de ajuns pentru o camera (pentru un bar ai nevoie totusi de sistem audio).

Concluzii

Chiar nu ai ce sa ii reprosezi lui Philips 55PUS8602/12, fiind un model premim excelent. Da, sunt altele si mai bune, dar acesta imbina calitatea cu un pret cat de cat ok asa cum putine altele reusesc sa o faca. Deci merita destul de multa atentie.

8 Total Score
Philips 55PUS8602/12, un excelent televizor premium

Totul incepe de la design

PROS
  • Raport calitate pret bun
  • Design inspirat
  • Imagine senzationala
  • Sunet ok
CONS
  • Sistemul smart
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply