Philips 32PFT4132/12

Dintre toate firmele europene de televizoare, Philips este singura care se poate lupta de la egal la egal cu cele din Asia. Insa olandezii mai au un avantaj destul de important, scotand pe piata modele ieftine ceva mai competitive pentru publicul de la noi. Este adevarat ca si Samsung sau LG (Sony mai putin) au televizoare la preturi foarte accesibile, dar cand Philips vine cu un model ieftin, atunci chiar te poti astepta ca el sa fie cu pret redus, desi mai scade si la capitolul calitate. Dar in anumite conditii, un televizor precum Philips 32PFT4132/12 (oferta de azi aici) se poate dovedi a fi una dintre cele mai bune solutii de pe piata.

Philips 32PFT413212

Despre Philips 32PFT4132/12

Cand te uiti prima data la Philips 32PFT4132/12 nu cred ca poti spune ca este un televizor atractiv. Are rama cam groasa, carcasa cam la fel iar picioarele sunt si ele destul de putin elegante. Dar in cele din urma, in cazul unui televizor ieftin aspectul conteaza mai putin. Acesta are o digonala de 80 cm, fiind un model bun pentru a fi montat in dormitor sau in camera copilului.

Philips 32PFT4132/12
Televizor LED Philips, 80cm, 32PFT4132/12, Full HD

Oricum, atunci cand ai un buget mai redus sau nu vrei sa investesti chiar atat de mult, un astfel de televizor chiar devine o idee buna. In plus, picioarele indeplinesc bine rolul functional pe care ar si trebui sa il aiba. Ofera stabilitate, sunt usor de montat si folosirea lor reprezinta o idee mai buna decat montarea in perete, unde televizorul nu ar arata bine.

Philips 32PFT413212 review

Dar daca Philips 32PFT4132/12 nu este oricum un televizor pe care ar trebui sa il cumperi pentru aspect, cum se descurca el in orice al domeniu al functionarii sale? As spune ca destul de bine, mai ales in raport cu pretul pe care il are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Philips 32PFT4132/12 are o imagine decenta si un sunet peste media categoriei

Pentru un televizor, mai ales pentru unul care nu este smart (Philips 32PFT4132/12 nu se poate conecta la internet, lucru la care cred ca ne puteam astepta dat fiind pretul sau), calitatea imaginii este cea mai importanta caracteristica. Iar din acest acest punct de vedere, Philips 32PFT4132/12 chiar nu sta rau. Este un model full HD, adica are o rezolutie de 1080p, pe care o atinge cu destul de mare usurinta. Conexiunea la cablu se face usor, datorita slot-ului CI+.

Daca vrei si mai multe canale, asa cum sunt cele din pachetele premium, vei avea nevoie si de decodor, dar pentru canalele standard HD, nu e nevoie de asa ceva. Contrastul si culorile sunt si ele acceptabile. Nu cred ca vreounul dintre aceste aspecte au capacitatea de a te da pe spate, dar pentru un televizor fara mari pretenii, Philips 32PFT4132/12 livreaza cam tot ceea ce ai putea dori de la el.

Din punct de vedere sonor, Philips 32PFT4132/12 sta, de asemenea, destul de ok. Are un sunet puternic, nu foarte deosebit in ceea ce priveste calitatea, dar unul care completeaza bine imaginea. In plus, daca vrei cu adevarat sa asculti mai bine ceea ce reda el, poti oricand sa cumperi un sistem audio (desi la cat de ieftin este televizorul, un sistem bun te va costa pe putin cat jumatate din el).

Revenind un pic la rezolutie, Full HD nu este cea mai avansata, dar in acelasi timp, este mai buna decat HD sau SD. Asa ca merita sa te bucuri de imagini la calitate maxima daca tot iti cumperi un astfel de televizor. Canalele tv pot fi vazute in acest format, dar cum programele sunt foarte putin variate, ar fi cazul sa cauti alternative mai bine. Una dintre ele este utilizarea unui Blue Ray, alta ar fi sa vezi filme de pe stick. Philips 32PFT4132/12 are doua porturi HDMI si unul USB. E loc si pentru player si pentru sistem audio. La fel, daca vrei sa folosesti televizorul pe post de monitor PC, conexiunea e facila si se vede ok dupa ce o faci.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Philips 32PFT4132/12 este un televizor recomandat unei anumite categorii de cumparatori. Chiar daca vine de la o firma mare, acesta este un model destul de simplu, dar nu lipsit de calitati. In primul rand, are un pret redus, dar rezolutia este full HD. Daca il vrei pentru o camera mai mica, poate ca un al doilea tv in casa, e ok. Daca nu ai prea multi bani si il cumperi ca model principal (sau singurul), iarasi e ok. Trebuie sa iti limitezi un pic pretentiile, dar cand vezi pretul, probabil ca iti dai seama de asta.

8 Total Score
Philips 32PFT4132/12, un model mai ieftin de la un brand bun

In spatele design-ului mai banal se ascunde un televizor foarte bun

PROS
  • Ieftin si cu raport calitate pret ok
  • Rezolutia full HD
CONS
  • Design nu foarte inspirat
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply