Orion T24/D/PIF/LED

Numarul producatorilor de televizoare ieftine este unul extrem de mare. Daca in cazul celor premium, lumea are cam cinci producatori preferati, cand ajung sa isi caute un model fara pretentii, multi clienti ajung sa fie un pic inspaimantati de multitudinea de variante. Si pana la urma, e normal sa fie asa, fiind mult mai usor sa aplici o reteta veche de cativa ani decat sa vii cu ceva nou si inovativ. Dar si fara astfel de producatori si de modele, piata ar avea lipsuri majore, deci fiecare are rolul sau. Orion T24/D/PIF/LED (AICI vezi reducerile de azi) este un model ieftin, de la o firma mica si in sine destul de mic. Dar nu se lasa cu nimic mai prejos decat alte aparate asemanatoare.

Orion T24DPIFLED

Despre Orion T24/D/PIF/LED

Orion este una dintre firmele mici care au patruns pe piata de la noi atunci cand televizoarele LCD au inceput sa fie mai ieftine. Impreuna cu Vortex si Horion si-au creat ceva renume, dar in ultimii ani au cam disparut. Asta nu inseamna ca modelele lor sunt slabe, dar probabil ca dupa un timp vanzarile au scazut, mai ales cum oferta s-a diversificat foarte mult.

Orion T24/D/PIF/LED
Televizor LED Orion, 60 cm, T24/D/PIF/LED, Full HD

Orion T24/D/PIF/LED este un model nou care pare sa se gasesca in mai multe locuri. In general, acestia par sa aiba la vanzare doar televizoare de pana ain 80 cm, iar acesta are 61 cm in diagonala. Asadar, face partea din categoria modelelor pentru bucatarie sau pentru un dormitor foarte mic. Poate sa fie utilizat si la munca, dar iarasi daca stai intr-o incapere mai mica.

Ca design, Orion T24/D/PIF/LED arata exact asa cum te-ai astepta sa o faca un tv de 60 cm. Are carcasa cam groasa, in general e destul de banal, dar isi face treaba pentru care il cumperi. Asadar, nu e nimic spectaculos, dar nici un model urat sau nepotrivit. In plus, are materiale ok pentru pretul lui.

Orion T24/D/PIF/LED e decent ca dotari, dar tot nu te poate face sa uiti ca e mic

Multi oameni cred ca un televizor cu o rezolutie mai mare este automat unul la care gasesti mai multe lucruri de apreciat. Si da, cand ecranul este mare, acest lucru este perfect adevarat (de aceea televizoarele 4k tind sa aiba diagonala mari).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dar cand ecranul e de 60 cm, asa cum se intampla cu Orion  T24/D/PIF/LED, nu conteaza prea tare ca e vorba de o rezolutia HD sau full HD, pentru ca diferenta se cunoaste foarte putin. Trebuie sa stai extrem de aproape pentru a vedea mai bine pixelii, ceea ce probabil ca nu se va intampla. Deci rezolutia va fi HD in cea mai mare parte a timpului, asta daca ai cablu cu programe pe masura. Din fericire, televizor ofera un slot CI+ pentru conexiune mai usoara si o imagine buna in general, nu la fel de curata ca la televizoarele “de firma”, dar totusi acceptabila.

Dupa imagine, urmatoarea caracteristica normala pe care ar trebui sa o discutam este sunetul. Doar ca aici nu sunt chiar atat de multe de spus. Orion T24/D/PIF/LED are doua difuzoare de 3 W, ceea ce il face sa fie perfect functional, dar nimic mai mult. Nu ofera un sunet spectaculos, dar e de ajuns pentru o camera mica si pentru un tv pe care probabil nu il vei cumpara ca sa te uiti la filme avand pretentii de cinema.

Orion T24/D/PIF/LED are si doua porturi utile pentru cei care totusi isi doresc ceva mai mult decat simplul privit la emisiuni. Are o intrare HDMI, pentru a folosi un DVD player sau pentru a-l conecta la PC si utiliza pe post de monitor. De asemenea, are si un USB in cazul in care vrei sa vezi filme de pe stick sau sa asculti muzica si sa te uiti la poze. De sistem smart nu se pune problema, dat fiind pretul.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Dincolo de aspect si de modul in care televizorul functioneaza, de multe ori nevoie pur si simplu de un aparat ieftin. Si Orion T24/D/PIF/LED iti ofera aceasta sansa. E un model fara pretentii prea mari, dar perfect adaptat pentru situatiile in care fie bugetule mic, fie nu are rost sa dai prea multi bani pe un televizor. Si pana la urma, are o calitate decenta, aflata intr-un excelent raport cu pretul si cu restul costurilor. Deci daca esti intr-o astfel de situatie, televizorul e o solutie. Nu e singura, dar nici nu e cu nimic inferior altora.

7.5 Total Score
Orion T24/D/PIF/LED, un televizor ieftin, de 60 cm

O firma destul de cunoscuta in urma cu vreo cativa ani

PROS
  • Pret foarte bun
  • Imagine decenta
CONS
  • E mic
  • E destul de banal
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply