NEI 32NE4500

Daca va aflai in cautarea unui televizor smart, capabil sa redea bine imaginile, dar care sa vina si cu un pret destul de modest, atunci aici gasiti raspunsul: televizor LED Smart NEI 32NE4500 (vezi oferta aici), cu diagonlaa de 81 de cm este ceea ce va trebuie. Este un televizor de tipul HD, menit sa-si faca treaba bine pentru cei care stiu sa aprecieze un continut mediatic bine redat.

NEI 32NE4500

Despre NEI 32NE4500

Asa cum puteti observa din denumirea acestui produs, el este tipul de dispozitiv inteligent. Acest lucru se traduce simplu prin perfecta redare a imaginilor, nuantelor si contrastelor. Dincolo de acest lucru, modelul vine cu o diagonala generoasa de 81 de cm, ceea ce permite unei intregi familii sa petreaca timp impreuna, uitandu-se la televizor, la emisiunile preferate. Desigur, ne referim aici la familii medii cu 4-5 membrii. Insa asta nu este tot. Fiind vorba de un produs inteligent, scopul acestuia este sa redea clara imaginile, astfel incat intrega experienta sa fie una placuta. In felul acesta nu se pune problema de imagini cu zgomot, care sa deranjeze utilizatorul.

NEI 32NE4500
Televizor LED Smart NEI, 81 cm, 32NE4500, HD

Alte aribute ale televizorului NEI 32NE4500

Compania NEI este prezenta in Romania de mai bine de 25 de ani, ceea ce o face o companie cu traditie. Aceasta practica o serie de preturi convenabile, dar si calitate buna pentru redarea oricarui timp de prorgram. Astfel, este vorba aici de calitatea HD de 720 p care poate fi folosita nu doar pentru redarea continutului TV, ci si a filmuletelor, clipurilor muzicale, pozelor sau videoclipurilor inregistrate in vacanta cu camera foto/ video. Indiferent de cat de dinamice sunt imaginile, acestea vor fi bine surprinse si redate.

NEI 32NE4500

Mai mult decat atat, televizorul permite partajarea continutului mediatic dorit de pe orice dispozitiv inteligent precum telefonul mobil, tableta sau laptopul direct pe acest TV cu diagonala generoasa. Interfata de tipul CI+ permite renuntarea la cea de-a doua telecomanda, respectiv cea a TV BOX-ului, ceea ce reprezinta un real avantaj pentru utilizatorul care prefera comoditatea. Ca sa nu mai vorbim de simplitate. Totul este de acum mai usor, mai simplu.

Si pentru ca este la moda faptul ca televizorul inteligent si modern sa permita accesarea unor aplicatii precum NetFlix si Facebook, acest lucru este valabil si in cazul modelului LED Smart NEI 32NE4500. Astfel, utilizatorul se bucura de varietate, atunci cand vine vorba de programele sale.

Caracteristicile de sunet sunt si ele superioare, fiind vorba de Surround Sound, Equalizer 5 Band, Ger(D)+ Nicam Stereo. Displayul vine cu un contrast de tipul 5000:1 si o luminozitate din categoria celor bine definite: 300 cd/m². Timpul de raspuns este si el bun, fiind de 6,5 ms. Aspectul imaginiii este de 16:9, in timp ce rezolutia se traduce prin 1366 x 768 px. Unghiul de vizibilitate este de 178/ 180 grade.

Concluzii

Acestea fiind zise, am ajus si la partea referitoare la pret. Acest televizor nu doar ca este smart, dar vine si cu un pret smart. Astfel, el se dovedeste destul de accesibil chiar si celor care nu intentioneaza sa investeasca foarte mult in acest model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply