NEI 24NE4500

Avem nevoie de televizoare inteligente, pentru redarea perfecta a continutului media. Astfel, aflati mai multe despre televizorul LED Smart NEI 24NE4500, un produs cu caracterisitici bune si un pret bine stabilit.

NEI 24NE4500

Despre 09

Nei s-a lansat pe piata in 1993. Desi nu este o firma extrem de populara, aceasta isi face treaba bine si  reuseste sa surprinda placut printr-un raport calitate-pret excelent. In acest fel, utilizatorul plateste putin si primeste mai mult pentru un televizor bun, menit sa-si faca treaba bine. Astfel, a rezultat si modelul LED Smart NEI 24NE4500 (vezi oferta aici), un televizor modern, lansat de curand.

NEI 24NE4500
Televizor LED Smart NEI, 61 cm, 24NE4500, HD

Televizorul NEI 24NE4500 – un produs bun

Acesta se adreseaza categoriei de clienti interesati sa faca economisiri. El este totodata o alegere bune pentru cei care vor calitate, fiind capabil sa redea imaginile perfect. Modelul de televizor NEI inseamna culori vii, contrast bine definit, claritate chiar si in cazul unor cadre dinamice. Desigur, nu este vorbade un model last-geration precum cele 4K ce reusesc sa sparg tiparele, ci mai degraba un produs obisnuit, care isi face treaba bine, reusind sa satisfaca utilizatorul.

NEI 24NE4500

Astfel, LED Smart NEI 24NE4500 este ideal pentru a reda orice fel de programe: de la show-uri de divertisment, la filme de tot felul, desene animate pentru cei mici sau stiri cu rol informativ. Rezolutia sa este de 720 p (vorbim aici de rezolutia maxima), ceea ce il face ideal si pentru filme. Studiile au aratat ca utilizatorii sunt destul de pretentiosi atunci cand vine vorba de redarea filmelor, fiind genul de programe pe care vor sa le urmareasca exact in aceleasi conditii ca la cinema.

Desigur, in cazul modelului de televizor LED Smart NEI 24NE4500 acest lucru este posibil, deoarece el are o diagonala de doar 61 de cm. Este suficient pentru o familie cu cel mult 4 membrii, am putea estima noi. Pentru grupurile mari de prieteni care cauta sa transforme livingul intr-o minisala de cinema este nevoie totusi de un televizor care sa depaseasca 80 de cm.

Partea interesanta este ca acest televizor permite inclusiv partajarea continutului. Acest lucru se realizeaza usor, cu ajutorul comenzilor speciale incluse de televizorul Smart NEI 24NE4500. Acesta permite un control simplu si intuitiv asupra continutului, indiferent ca este vorba de fotografii personale, videoclipuri, muzica sau de altele asemenea. Si apropo de comenzi. Gratie unei interfete de tipul CI+, acest televizor implica folosirea unei singure telecomenzi. Acest lucru reprezinta un adevarat avantaj pentru utilzatorul relaxat si comod.

Concluzii

In ceea ce priveste caracteristicile de sunet ale acestui televizor HD, nu putem sa nu mentionam Surround Sound, Equalizer (5 Band), Ger(D) + Nicam Stereo. Acestea sunt unele care permit sa va bucurati de muzica preferat sau de un sunet impecabil, indiferent de tipul de program. Display-ul este unul modern si plat, iar pretul, asa cum am evidentiat deja, unul economic, avand in vedere ca este vorba de un televizor high definition, cu Wi-Fi integrat. In ceea ce priveste conexiunile, acestea sunt de tipul RF IN, Audio LINE OUT via Headphone, YpbPr, PC Audio In, AV In, LAN, HDCP si Slot CI+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply