LG OLED55E7N

OLED este cuvantul pe care toti cei care isi cumpara televizoare de calitate vor sa il regaseasca in descriere. Asta nu inseamna ca doar un televizor OLED este unul bun,  dar de regula acestea tind sa se plaseze ca varfuri de gama si acest lucru se intampla de mai bine de doi ani. Asa ca LG, inventatorii tehnologiei, merita sa fie laudati pentru asta. In acelasi timp, modelele OLED nu sunt pentru toata lumea, intrucat cu nivelul foarte ridicat al calitatii vine si un nivel mai ridicat al pretului. LG OLED55E7N (vezi reducerile de AZI) nu este nici pe departe cel mai scump televizor din aceasta gama de nivel superior, asa ca poate merita ceva mai multa atentie.

LG OLED55E7N

Despre LG OLED55E7N

Este clar ca un aparat premium trebuie sa livreze si un aspect satisfacator, nu doar o functionare impecabila. Iar LG OLED55E7N este excelent construit.

LG OLED55E7N
Televizor OLED Smart LG, 139 cm, OLED55E7N, 4K Ultra HD

Bineinteles, are “doar” 139 cm, fiind unul dintre cele mai mici modele care se bucura de acest tip de ecran. In mod normal, 139 cm nu este deloc o diagonala mica, fiind in mod clar una destinata unui living generos sau unui restaurant, dar daca stam si ne gandim ca sunt si televizoare de 200 cm care au aceasta functie, e clar ca modelul de fata se afla la baza piramidei cand vine vorba despre diagonala.

LG OLED55E7N review

In plus, LG OLED55E7N incanta printr-o rama aproape inexistenta, care ofera senzatia ca imaginea pluteste. Acesta este unul dintre marile avantaje OLED, acela de a putea fabrica ecrane mult mai subtiri si combinat cu o rama pe masura, este clar ca design-ul surprinde in bine. De asemenea, la baza ecranului exista un difuzor mare, de fapt un soudbar, care are atat rol estetic cat si functional, dar despre aceste din urma vom discuta mai tarziu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

LG OLED55E7N nu are niciun defect pe care sa il poti reprosa

Asta nu inseamna ca este cel mai bun televizor de pe piata. De multe ori exista un model chiar mai performant si LG OLED55E7N are cativa rivali care il intreg (unii vin chiar de la aceeasi firma, cu diagonala mai mare, cu cateva sisteme in plus si cu un pret dublu). Insa calitatea tot ramane una de nivel superior, deci nu trebuie sa va faceti griji daca sunteti interesati de acest televizor. In primul rand, ecranul OLED permite creeearea de culori mai naturale si mai intense decat cele ce apar pe un LED normal.

Contribuie aici si functia HDR, iar pentru contrast exista sistemul de micro dimming, datorita caruia fiecare pixel e luminat separat si asta permite care zone de luminozitati opuse sa fie alaturate fara sa exista interferente intre ele. Unele modele mai bune ofera constrast superior, dar aici e vorba mai mult de masuratori industriale, pentru ca ochiul s-ar putea sa nu le observe. In acest conditii, rezolutia 4K UHD a lui LG OLED55E7N nici nu mai pare atat de impresionanta, intrucat din ce in ce mai multe modele o au.

Revenind la sunet, LG OLED55E7N da dovada de o calitate aparte. Difuzorul de 40 W este foarte puternic si as spune ca pentru o camera e suficient. De asemenea, la nivelul general de calitate contribuie si o serie de sisteme utile, printre care Dolby Surround HD sau Clean Voice 2. Daca insa vrei sa folosesti televizor in alta parte, as recomanda totusi achizitia unui sistem profesional, pentru ca doar asa poti face fata spatiilor mai largi si mai galagioase.

In final, nu trebuie sa uitam ca LG OLED55E7N are si cel mai bun sistem smart de pe piata, adica Web OS 3.5. Interfata simpla si plina de aplicatii, functionarea rapida si o telecomanda smart competenta ofera toate avantajele de care ai nevoie pentru a te bucura de filme 4K si alte tipuri de continut superior. In acelasi timp, televizorul are si multe porturi utile, la nivel asteptat de la un produs premium.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

LG OLED55E7N are o singura hiba si aceea este comuna la toate televizoarele mari si premium. Nu este pentru toata lumea, dar daca vrei sa investesti intr-un tv bun, poti incepe de aici. Ca nivel de calitate, este aproape la fel de bun ca varfurile de gama de LG, iar acestea sunt oricum printre cele mai bune televizoare din lume. Conteaza insa ca are o diagonala mai mica, cel putin pentru standardele clasei lui. De recomandat insa, sigur il recomandam, pentru cumparatorii potriviti, care il pot aprecia.

9 Total Score
LG OLED55E7N, un televizor spectaculos

Design impecabil si o dimensiune care explica pretul

PROS
  • Imagine impecabila
  • Design spectaculos
  • Sunet foarte bun
  • Sistem smart care functioneaza excelent
CONS
  • Nu e pentru toata lumea, chiar daca nu e cel mai scump
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply