LG 60SJ850V

Televizoarele QLED inca sunt unele foarte scumpe, tehnologia de top de la LG fiind rezervata deocamdata celor cu buzunarele foarte pline sau celor care investesc pentru a scoate bani mai tarziu (firme, institutii si altele). Insa firma coreeana nu isi lasa publicul sa astepte prea mult urmatorul model cu pret mai moderat (dar in niciun caz foarte ieftin) care poate face concurenta unor televizoare QLED. Acesta poate sa fie LG 60SJ850V (vezi aici oferta de pret), un modelul pe care, de la distanta, il poti chiar confunda cu unul dintre cele mai bune televizoare ale firmei. Asadar, arata bine, dar sa vedem si cum functioneaza.

LG 60SJ850V

Despre LG 60SJ850V

Conteaza foarte mult ca un televizor, mai ales unul care face parte din gama premium, sa te poata convinge ca reprezinta cea mai buna alegere inca de cand il vezi. Tocmai de aceea producatorii investesc foarte mult si in acest aspect. Iar LG 60SJ850V arata cu adevarat bine. Este si un televizor destul de mare, de 151 cm si acest lucru in ajuta, dar design-ul in sine este spectaculos. In primul rand, are o rama care abia se vede, construita din aluminiu solid si care permite imaginii sa straluceasca si mai mult.

LG 60SJ850V
Televizor Super UHD Smart LG, 151 cm, 60SJ850V, 4K Ultra HD

De asemenea, stativul rotunjit face si el toti banii. Daca alegi sa montezi televizorul in perete, el nu va conta prea mult, dar daca nu o faci, atunci cu siguranta nu vei fi dezamagit de alegere (este si extrem de stabil, ceea ce pana la urma conteaza chiar mai mult). Chiar si telecomanda a primit atentie speciala, fiind ergonomica, avand butoane suficient de mare si o pozitionare avantajoasa a acestora.

LG 60SJ850V review

LG 60SJ850V are calitate exact acolo unde conteaza

Acest televizor iti arata ca exista viata si atunci cand ecranul nu este QLED. LG 60SJ850V vine cu un simplu LCD IPS… simplu doar la prima vedere. Asta pentru ca televizorul foloseste o tehnologie numita nanocell, foarte asemanatoare cu ceea ce Samsung numeste quantum dot.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Poate ca este usor mai slaba, dar diferenta fata de QD sau de QLED nu este atat de mare. Aspectele unde ea se observa tin de luminozitate si contrast, dar si aici lucrurile se prezinta bine pentru LG 60SJ850V. Dupa cateva setari alternative, imaginile vor arata impecabil, foarte apropiate de cele de la cinema.

Bineinteles, acest lucru nu ar fi posibil fara rezolutia 4K UHD si fara functia HDR. Daca prima dintre ele ofera foarte multa claritate, cea de-a doua creste extrem de tare calitatea culorilor. Mai rau este ca pe cablu nu te vei putea bucura de tot ce ofera televizorul, dar exista si solutii pentru a o face, deci nu trebuie sa te gandesti ca il cumperi degeaba.

Pe langa asta, sunetul a primit si el numeroase laude in presa internationala si chiar le merita. Rar vezi un televizor care sa redea atat de puternic si de clar. Poate ca pentru un pretentios care vrea experienta la nivel de cinema va fi in continuare nevoie de un sistem audio, dar in general nu l-as recomanda (este o cheltuiala in plus si nu isi are rostul), ceea ce e un lucru rar, intrucat de multe ori gasesc ca partea audio este una dintre cele mai slabe la multe televizoare.

Cel mai bun sistem smart si in 2018

Web OS 3.5 este unul dintre motivele pentru care LG primesc multe laude, iar LG 60SJ850V are si el tot acest sistem de operare. Televizorul functioneaza impecabil, conexiunea la internet nu pica de loc, interfata e foarte accesibila, iar aplicatiile sunt numeroase. In mare, internetul iti ofera acces aproape nelimitat la filme si emisiuni, dar daca tot vrei ceva in plus, poti folosi Blue Ray-uri sau un stick pentru si mai multe optiuni.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Conluzii

LG 60SJ850V nu este chiar un televizor accesibil oricui, dar nici nu costa cat o masina, asa cum o fac unele modele QLED (este adevarat, mai mari decat acesta). Insa este un model premium impresionant, care ar trebui sa iti atraga atentie daca esti interesat de aceasta cetegorie. In plus, poate sa fie montat si in livingul unei vile sau intr-un apartament spatios, dar si intr-un restaurant sau birou. Sunetul si imaginea oricum reprezinta doua puncte importante de atractie, iar ele sunt completate si de un design care merita toate laudele din lume. Ramane problema pretului, unui deloc mic, dar in aceste conditii, as spune ca el merita platit pentru ca si experienta e pe masura (iar la reducere devine chiar acceptabil).

10 Total Score
LG 60SJ850V, un super televizor la un pret cat de cat accesibil

Design impecabil, un prim punct de atractie

PROS
  • Design superb
  • Imagine excelenta
  • Cel mai bun sunet de pe piata
  • Sistem smart excelent
CONS
  • Nimic
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply