LG 55LH615V

Este o greseala sa iti cumperi un televizor mai vechi si sa ai de la el pretentia sa functioneze ca si cum ai fi cumparat cel mai inalt varf al industriei actuale? Pentru unii, in mod evident, raspunsul este da. Din pacate, putini cumparatori isi adapteaza asteptarile modelului pe care il aleg. Si intr-o industrie care de la an la an avanseaza enorm, e greu sa vrei ca modelul tau nu foarte scump din 2016 sa se prezinte absolut impecabil si in 2018. Dar cand bugetul este mediu si vrei totusi un televizor mare, nu ar trebui sa ai atat de multe pretentii. Asadar, LG 55LH615V poate sa fie un tv bun sau nu prea bun, dar eu inclin spre prima varianta, daca si pretentiile sunt potrivite.(Doar acum la reducere)

Despre LG 55LH615V

LG este, in acest moment, firma cu cele mai avansate tehnologii. Insa LG 55LH615V este un model cu doi ani vechime si nici macar atunci nu se putea spune ca era cel mai bun din gama. Asadar, este oarecum de inteles ca el va porni cu un mic dezavantaj tehnologic fata de un televizor lansat mult mai curand.

LG 55LH615V
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55LH615V, Full HD

Din fericire, acest minus nu se constata si cand este vorba despre design-ul televizorului. LG 55LH615V arata bine, fiind in primul rand un aparat mare. Are o diagonala de 139 cm, deci incape numai bine in living. Rama lui este una alba, iar stativul este clasic, cu doua picioare. Nu beneficiaza si de o carcasa extrem de subtire, dar cum ecranul este LED simplu, nici nu se putea problema. Dar in cele din urma, discutam despre un televizor elegant, care ar arata bine orice camera. Materialele sunt unele normale, fara prea mari pretentii, dar sunt potrivite cu pretul cerut pe el, deci nu cred ca poti avea pretentii exagerate.

Despre LG 55LH615V

LG 55LH615V este full HD, dar si acest lucru este in perfect raport cu pretul

Citeste si despre Televizoare LG

Daca ar fi sa iti cumperi un televizor de 140 cm, 4K si de la o firma mare asa cum este LG, pretul acestuia ar fi cu siguranta mult mai mare decat cel pe care il are LG 55LH615V. Asadar, desi are o rezolutia Full HD si nu foarte multe tehnologii premium in ceea ce priveste imaginea, acest moedl este unul decent pentru cineva care nu cauta imagini ca la cinema si care se multumeste cu un tv modern si functionabil.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Oricum, calitatea exista, mai ales atunci cand vezi programe care profita la maxim de posibilitatile aparatului. Pe cablu va fi mai dificil sa se intampla, dar online sau la filme de le Blue Ray, diferenta va fi una vizibila, in bine.

Sunetul este insa ceva mai putin adaptat. LG 55LH615V are doua difuzoare de 10 W si chiar daca ele radau la o calitate ok, volumul este slabut si acest lucru dezavantajeaza atunci cand montezi televizorul intr-o camera mai mare. Insa si acest lucru se poate rezolva cu un soundbar, aparat pe care il recomand pentru toate televizoarele de living, nu doar pentru acesta.

Citeste si despre Televizoare Sony

Si pentru ca discutam despre un televizor LG, este de asteptat ca el ca sa detina unul dintre cele mai bune sisteme de operare de pe piata. LG 55LH615V se descurca bine cu al sau Web OS 3.0, chiar daca versiunea nu e cea mai noua. E responsiv, usor de folosit si cu multe aplicatii, o adevarata poarta de scapare pentru cei care s-au saturat de lipsa de programe de la tv.

Cu toate acestea, apar si mici probleme cu controlul, care este cam greori. O critica des intalnita este ca televizorul raspunde cam greu la comenzi si trebuie sa fie de acord. Chiar si pentru standardele televizoarelor noi (care nu se misca la fel de repede ca modelele clasice tocmai pentru ca trebuie sa incarce multe informatii), acesta are nevoie de 1, 2 secunde in plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Da, LG 55LH615V nu este un model perfect, dar cred ca nimeni nu i-a cerut sa fie. Pentru un televizor mare dar ieftin, este foarte bun. Si daca poti gasi si modele chiar mai ieftine decat acesta, ele vin de la firme de buget, nu de la un brand mare. Asa ca daca numele te incanta si vrei si calitate, modelul poate sa fie foarte bun pentru tine, desi are deja 2 ani vechime. Pentru starea canaleleor tv de la noi, nu ai nevoie de mai mult de Full HD si la fel pot spune si daca nu esti un impatimit al filmelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply