LG 43LH500T

LG este al doilea producator mondial de televizoare, o firma mare care intotdeauna incearca sa ofere publicului tot ceea ce este mai bun. Asa ca pana si un model mai vechi de-al lor reuseste sa vina cu destule tehnologii de calitate pentru a merita un pic de atentie. Bineinteles, nu discutam despre un aparat cu multi ani vechime, ci de unul aparut in 2016, asa cum este LG 43LH500T (vezi oferta de AZI). Cum nu exista o prea mare diferenta intre ce ofera acesta si ce ofera televizoarele mai noi, din aceeasi categorie de pret, modelul poate fi o tinta pentru cei care isi doresc un aparat mai simplu, mai ieftin, dar si mai mare.

LG 43LH500T

Despre LG 43LH500T

Televizorul este unul foarte potrivit pentru a fi montat in dormitor, daca este vorba despre o camera cu dimensiuni mai mari. In schimb, daca ai un living mai micut, poate sa fie o idee destul de buna si pentru acesta. Are o diagonala de 108 cm, asa ca nu se poate spune ca ajunge chiar la medie, dar nici nu este vorba despre un produs micut, de 80 cm.

LG 43LH500T
Televizor LED LG, 108 cm, 43LH500T, Full HD

Pe langa acest lucru, arata si destul de bine. LG nu au dezamagit niciodata cand a venit vorba despre design si nu o fac nici acum. Ecranul subtire este insotit de o rama metalica eleganta, una care abia se vede si care ofera acea placuta senzatie de plutire a imagnii. Stativul este simplu, alcatuit din doua picioare micute, dar macar ofera nivelul optim de stabilitate. Poti monta televizorul si in perete, iar diagonala lui este una suficient de generoasa pentru a permite acest lucru.

LG 43LH500T review

Totusi, LG 43LH500T este un model destinat celor care se afla in cautarea a ceva mai simplu. Dincolo de faptul ca este construit bine si ca arata destul de bine, nu este un model extrem de complex, asa cum vom vedea si in cele ce urmeaza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nu orice televizor trebuie sa fie un adevarat computer cu ecran mare. LG 43LH500T este un aparat mai mare si pretul lui este chiar unul potrivit pentru diagonala pe care o are. In acelasi timp insa, nu este prea complex, ceea ce pentru unii ar putea sa fie un dezavantaj. In mod cert, lipsa sistemul smart poate sa fie perceputa asa.

Daca ne gandim insa ca televizorul este unul mai bun pentru cei cu mai putine pretentii si pentru cei care cauta un aparat mai mare, dar care nu sunt prea interesati de posibilitatile smart oferite de acesta, putem incepe sa ne uitam la LG 43LH500T cu alti ochi. Pentru o persoana mai in varsta, interesata doar de tv, el este suficient (iar diagonala este prietenoasa cu cei cu vedere mai slaba). Iara, pentru cineva caruia un computer ii ofera toate conectivitatea necesara, un tv smart nu este o achizitie esentiala.

In ceea ce priveste imaginea, LG 43LH500T sta binisor. Are o rezolutia full HD si in 2016 modelele de acest fel erau mai dese. Nici in 2018 ele nu sunt disparute, iar in privinta raportului dintre pret si calitate este sunt mai avantajoase ca un aparat 4K UHD. Culorile si contrastul sunt decente, nu prezinta nimic special sau iesit din comun, dar suficient pentru a te convinge ca televizorul e ok.

Cu cat televizoarele au devenit mai subtiri, cu atat sunetul a trebuit sa devina mai slab, pentru ca nu era loc pentru difuzoare mai puternice. LG 43LH500T are doua de 10 W fiecare. Nu e mult, dar e ok pentru o camera mai mica. Daca mergem pe acelasi rationament ca la imagine, probabil ca un eventual cumparator nu ar cauta nici sunet ca la ca cinema, deci iarasi lucrurile stau bine. Televizorul are si intrari HDMI si USB (doua, respectiv una), deci la partea de conectivitatea se prezinta asa cum trebuie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu orice televizor trebuie sa fie indreptat catre publicul dispus sa investeasca mult si care si vrea mult. LG 43LH500T este mai mult oferit celor fara pretentii, in afara diagonalei, dar nici aceasta nu este una extrem de mare. Pana la urma, pentru un tv de dormitor, face exact atat cat trebuie. Raportul calitate pret este si el bun si sa nu uitam ca televizorul vine de la una dintre cele mai serioase firme din industrie, ceea ce reprezinta un castig foarte mare, de care ar trebui sa tii cont.

8.5 Total Score
LG 43LH500T, televizor de 108 cm

Un model mai simplu, potrivit celor care nu cauta ceva foarte modern

PROS
  • Design inspirat
  • Diagonala de 108 cm
  • Raport calitate pret bun
CONS
  • Lipsa sistemul smart
  • Cam putine porturi USB si HDMI
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply