Lenovo IdeaPad 110-15IBR

Aveti in plan sa av cumparati un laptop dar nu ati ajuns nici pana acum in magazin? Noi va putem usura destul de mult alegerea. Este vorba despre un model modern, fiind vorba despre laptopul Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel Pentium N3710 (vezi oferta aici).

Laptop Lenovo 110-15IBR

Despre Lenovo IdeaPad 110-15IBR

In primul rand, acest model este unul destul de usor, avand o greutate de 2.2 kg. Dimensiunile acestui laptop Lenovo sunt si ele destul de bune, fiind de 378 x 22.9 x 265 mm. Negrul este culoarea de care dispune acest model.

Laptop-ul Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel Pentium N3710 – ce avantaje detine din punct de vedere tehnic

Important de spus despre acest laptop este faptul ca are un procesor de tip Intel®. Tipul acestui procesor este Pentium. Despre modelul procesorului trebuie precizat faptul ca este N3710, acesta fiind unul destul de bun. Nu trebuie uitat nici faptul ca acest model are o arhitectura de tip Braswell, aceasta fiind una destul de buna.

Lenovo IdeaPad 110-15IBR

Mai precizam si faptul ca include si o frecventa nominala de 1600 MHz. Are un cache cu o marime destul de buna, aceasta fiind de 2048 KB. In plus, frecventa Turbo Boost este si ea de 2560 MHz. Nu trebuie uitat de tehnologia procesorului, aceasta fiind de 14 nm. Procesorul grafic integrat al Laptop-ului Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel Pentium N3710 este unul destul de bun. Mai exact, acesta este Intel® HD Graphics 400.

Daca aveti nevoie de un model pentru sufragerie, acestaeste exact ceea ce va trebuie, diagonala sa fiind una de 15.6 inch. Formatul display-ului sau este si el de tip HD. Tehnologia sa este una destul de buna, fiind LCD LED. Finisajul display-ului este unul Glare. De asemenea, tot display-ul prezinta o rezolutie de 1366 x 768. Memoriei ii revine o capacitate de 4 GB. Tipul memoriei este de DDR3L. Sloturile sale sunt in numar de 2, dintre care unul este ocupat. Frecventa acestuia este si ea de 1600 MHz.

Laptop-ul Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel Pentium N3710 mai prezinta si un tip de stocare HDD. Despre capacitatea de stocare trebuie mentionat ca este de 500 GB. Viteza de rotatie este una destul de buna, aceasta fiind de 5400 rpm. Placa video este integrata, fiind produsa de Intel. Contine si unitate optica. Cmera WEB este si ea utila, fiind de tip VGA. Partea audio se remarca prin difuzoarele integrate, dar si prin microfonul integrat. In plus, tehnologia audio este si ea Dolby Advanced Audio v2. Despre difuzoarele sale mai trebuie spus ca au o putere de 1.5 W.

Portul de tip HDMI este de mare utilitate, la fel si cel de tip USB 3.0. Detine un Audio Out, alaturi de USB 2.0. Nu lipseste nici RJ-45. Un aspect important de mentionat este acela ca acestui model ii revine un cititor de carduri de tip SD, SDHC, SDXC, MMC. Reteaua acestui tip de laptop este 10/100. Beneficiaza si de wireless, acesta fiind de 802.11 ac. Versiunea Bluetooth inclusa este de tip 4.0, aceasta fiind una performanta. Precum majoritatea modelelor, si acesta are tastatura numerica. Limba tastaturii este una de tip UK. Securitatea este una destul de buna, fiind Kensington Lock. Plasticul este unul dintre materialele care se regaseste la acest model. Bateria sa este autonoma timp de 3 h. TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere este caracteristica cheie a acestui model.

Concluzii

Laptop-ul Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel Pentium N3710 are un sistem de operare  tip Free DOS. Pretul sau este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply