Kiano Intelect X3 HD

Sunteti genul de persoana care calatoreste foarte mult? Va place ca atunci cand faceti acest lucru sa luati cu voi un laptop? Atunci aveti nevoie de un model aparte, asa cum este laptopul 2 in 1 Kiano Intelect X3 HD (vezi oferta aici), un dispozitiv care isi face treaba excelent, dand dovada de atribute superioare.

 Kiano Intelect X3 HD

Despre  Kiano Intelect X3 HD

Este genul de laptop extrem de practic pentru cei care calatoresc mult, pentru cei carora nu le place sa stea acasa si se ocupa de lucru in cafenele, restaurante si altele asemenea. Practic, acest lucru se datoreaza faptului ca nu este vorba de un singur device, ci de doua intr-unul. Iar daca va este destul de dificil sa carati dupa voi intreg dispozitivul, va puteti multumi doar cu tableta. Rolul acestui este de a sustine creativitatea. Asa ca daca nu aveti chef de scris sau desenat acasa, luati-va laptopul cu voi si mergeti intr-un loc mai placut, mai ales ca acum este si cald afara.

Laptopul 2 in 1 Kiano Intelect X3 HD este unul puternic, fiind insa usor de detasat. Tastatura se da usor la o parte, iar tableta poate fi folosita pentru stiti, pentru bloguri si altele asemenea. Designul este unul practic, acest model fiind imbracat intr-o carcasa fina si subtire. Dincolo de acest lucru, laptopul are o culoare moderna, argintie. Structura ea este una metalica, redanc perfect detaliile.

Dincolo de acest lucru, acest model este dotat cu windows care vine cu caracteristici superioare de siguranta. Astfel, dispozitivul poate fi scanat, astfel incat sa nu existe niciun fel de amenintari care ar putea pune lucrul sau experienta multimedia in pericol. Totul se datoreaza antivirusului Windows Defender, care include atribute care fac fata amenintarilor precum WannaCry. Astfel, laptopul 2 in 1 Kiano Intelect X3 HD dispune de sistem de operare Microsoft Windows 10.

Alte detalii privind laptopul Kiano Intelect X3 HD

Greutatea acestui model este modest. Aceasta este de doar 1,19 kg, in timp ce dimensiunile sunt de 261 x 8.8 x 167 mm. Acesta include tastatura internationala si versiune bluetooth de tipul 4.0 pentru un transfer mai usor al datelor si fisierelor. Si daca tot vorbim de porturi, acest model vine cu un micro HDMI, micro USB, micro SD si Audio In.

Insa, toate acestea nu sunt posibile fara procesorul Intel Atom x5-Z8350, care vine cu arhitectura Cherry Trail, 4 nuclee si o frecventa buna de 1440 MHz. Dimensiunea cache este de 2048, laptopul permitand si turbo boost pana la 1920 Mhz. Tehnologia procesorului se bazeaza pe 14 nm, incluzand procesorul grafic de tipul Intel Hd Graphics 400.

Concluzii

Diagonala acestui model este de 10,1 inch, avand un display in format HD. Rezolutia este perfecta pentru redarea culorilor, fiind de tipul 1280 x 800. Memoria are o capacitate de 2 GB, fiind genul rapid, DDR3. Insa, asta nu este tot. Modelul vine cu un hard disk de tipul eMMC de 32 de GB. Intr-adevar, capacitatea sa nu este mare, insa este suficienta pentru un laptop de voiaj, cu dimensiuni potrivite.

Acestuia i se adauga si un pret excelent, care corespunde caracteristicilor bune. Avand in vedere aceste atribute, investitia nu trebuie sa lase loc de dubii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply