Indesit DSR 15B1

Multi romani au fost, initial, reticienti, la aparitia masinilor de spalat vasele pe piata aparatelor electrocasnice, insa, cu timpul, acest lucru s-a schimbat, tot mai multi oameni observand avantajele acestor produse, dupa cum iti arata si aceasta masina de spalat vase Indesit DSR 15B1, care iti poate demonstra foarte usor de ce ai nevoie de un astfel de dispozitiv in bucataria ta.(Doar acum la reducere)

Despre Indesit DSR 15B1

Un lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare, neaparat, atunci cand iti cumperi orice aparat electrocasnic, deci, inclusiv o masina de spalat vasele, se refera la dimensiunea pe care o are produsul, ca sa te poti asigura ca este unul care va incapea in bucataria proprie fara probleme.

Indesit DSR 15B1
Masina de spalat vase Indesit DSR 15B1, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Dimensiunile acestui model de masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 sunt e 85 x 45 x 60 de centimetri (I x L x A), cu o latime de 45 de centimetri, cifre pe care trebuie sa le ai in vedere, daca vrei sa te asiguri ca produsul este perfect integrat in spatiul pe care ti-l doresti.

Despre Indesit DSR 15B1

Capacitatea si consumul

Citeste si despre Hotpoint LSTF 9B116 C

Aceasta masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 are o greutate de 39.5 de kilograme. Nivelul de zgomot produs de aparat este de 51 de decibeli, ceea ce il incadreaza in randul acelora foarte silentioase, dar si cu un grad de eficienta foarte atractiv, indicand un consum mic de energie. Ca urmare, produsul face parte din clasa de eficienta energetica A+. Aparatul are culoarea alba.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Modelul prezentat are o capacitate de zece seturi, oferindu-ti loc suficient pentru a putea sa speli cu usurinta vasele murdare, fara niciun pic de efort. Avand o capacitate ridicata, masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 iti permite sa speli mai multe vase simultan, fara a fi nevoie sa apelezi la mai multe ture de spalare.

Dispozitivul iti pune la dispozitie cinci programe pe care le poti folosi pentru a spala vasele. Printre acestea se numara programul intensiv, programul Bio/Eco, decalcifierea reglabila, programul normal si programul de inmuiere. Afisajul folosit de masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 este cel de tip LED, foarte modern, de altfel.

Citeste si despre Beko DEN28320GB

Controlul aparatului se face in mod mecanic. Acesta face parte din clasa de eficienta la spalare A, aceeasi clasa fiind valabila si pentru clasa de eficienta la uscare A. Asadar, rezultatele obtinute sunt foarte bune si foarte eficiente.

Vasele tale vor fi spalate mult mai bine ca inainte cu acest aparat, de aceea, ai toate motivele sa investesti in el. In plus, masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 dispune si de un indicator de sare, precum si de un cos pentru tacamuri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Daca vrei sa iti cumperi o masina de spalat vasele care sa fie foarte buna, dar si care sa fie disponibila la un pret foarte mic, aceasta masina de spalat vase Indesit DSR 15B1 este una dintre investiile cele mai potrivite pe care ai putea sa le faci, indeplinind cu brio ambele cerinte, facandu-l sa fie un aparat remarcabil, care e foarte cautat de multi oameni, datorita calitatilor sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply