Hotpoint LSTF 9B116 C

Atat de subtila si ca design si ca sunet incat daca nu ar fi un electrocasnic indispensabil pentru dumneavoastra si bucataria dumneavoastra, masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTF 9B116 C ar trece neobservata. Cu o latime de doar 45 cm, acestui electrocasnic i se poate gasi usor un loc in bucatarie chiar si fara sa redecorati, mai ales ca design-ul minimalist o fac sa se integreze perfect in orice decor.(Doar acum la reducere)

Despre Hotpoint LSTF 9B116 C

Datorita faptului ca masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTF9B116 C este o masina foarte silentioasa, o puteti folosi oricand fara sa va ingrijorati ca ati deranja pe cineva din cauza zgomotul produs de aceasta.

Hotpoint LSTF 9B116 C
Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTF 9M116 CL, 10 Seturi, 9 Programe, Clasa A+, 45 cm

Pe langa acest avantaj, multitudinea programelor de care dispune va poate fi de folos, caci sunt programe de la 15 minute la 3:30, ramand la latitudinea dumneavoastra daca vreti sau nu sa adaugati functii precum extra-uscare sau timp mai scurt pentru fiecare ciclu.

Despre Hotpoint LSTF 9B116 C

Programe diverse pentru vase diverse

Citeste si despre Hansa ZIM436EH

Fiind o masina de spalat clasa A+ care dispunde de 9 programe si de o capacitate de 10 seturi, suportii putand fi pliati pentru a face loc vaselor mai mari, masina de spalat vse incorporabila Hotpoint LSTF 9B116 C este suficient de incapatoare pentru a incarca toate vasele pe care le folositi la o masa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Veti putea astfel sa economisiti nu doar timpul petrecut in bucatarie, ci si apa si energia electrica, astfel incat apa consumata la fiecare ciclu de spalare este estimata la 9 l, iar energia electrica la 0.83 kW.

Programele Ultra Intensiv, Auto Intensiv si Normal Intensiv va ofera o varietate de alegeri, astfel incat nu va fi necesar sa folositi un program care nu este potrivit vaselor pe care le spalati.

Citeste si despre Tefal Wizzo QB309838

Conceputa special pentru vasele la care tineti cel mai mult si pe care obisnuiati sa le spalati cu meticulozitate, functia Cristale este cea pe care trebuie sa o folositi atunci cand vreti sa curati farfuriile, paharele si tacamurile speciale. Datorita acestei functii, vasele vor ramane ca noi pentru mult timp.

Chiar si in cazul in care nu va intelegeti foarte bine cu tehnologia, masina de spalat vase incoporabila Hotpoint LSTF 9B116 C ramane un gadget destul de usor de folosit chiar si fara ajutorul manualului de instructiuni, insa, in cazul in care intampinati dificultati puteti apela oricand la manual. De asemenea, garantia pe 5 ani va asigura ca orice defect poate fi reparat fara niciun cost.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Gratie masinii de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTF9B116 C veti beneficia de bucuria de a va vedea intotdeauna chiuveta goala si curate, astfel incat vasele nu vor mai lancezi acolo zile intregi in speranta ca la un moment dat vor fi spalate de cineva. Obtineti astfel avantajele unei bucatarii curate cu un minim efort, acela de a aseza vasele indeajuns de bine in masina de spalat incat jetul de apa sa patrunda printre ele. Nu trebuie sa va ingrijorati nici de banii pe care i-ati da pe detergent, caci aceasta masina functioneaza la fel de bine cu toate tipurile de detergenti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply