Hotpoint LFB5B019

Dat fiind faptul ca am devenit din ce in ce mai aglomerati cu stilul acesta alert de viata pe care il avem cu totii, pentru a ne oferi ocazia de a avea catusi de putin timp liber pe care sa il petrecem cu cei dragi, apelam si la ajutoare pe masura. Masina de spalat vase Hotpoint LFB5B019 este un sprijin de nadejde care nu dezamageste niciodata.(Doar acum la reducere)

Despre Hotpoint LFB5B019

Dat fiind faptul ca pe piata exista in momentul de fata un numar atat de mare de masini de spalat vase, decizia finala este destul de greu de luat. Totusi, daca vei analiza foaret bine piata si vei tine cont de anumite aspecte, vei reusi sa investesti in electrocasnicul care sa te multumeasca din toate punctele de vedere.

Hotpoint LFB5B019
Masina de spalat vase Hotpoint LFB5B019, 13 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa A+, Alb

Spre deosebire de marea majoritate a masinilor de spalat vase de pe piata, aceasta ne incanta cu un extraordinar raport calitate – pret. Tocmai din acest motiv este si atat de prezent in majoritatea bucatariilor oamenilor. Este un model ce are un pret accesibil, dar care ii incanta din punctul de vedere al calitatii si a caracteristicilor pe care le prezinta, chiar si pe cei mai pretentiosi.

Despre Hotpoint LFB5B019

De ce sa alegi sa investesti in masina de spalat vase Hotpoint LFB5B019

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Masina de spalat vase Hotpoint LFB5B019 are o capacitate de 13 seturi si prezinta totodata 5 programe, deosebit de practice. Programul Eco este unul din cele mai importante si totodata cele mai cautate, intocmai pentru ca un ciclu de spalare dureaza 3 ore si 10 minute, are un consum de 1.04 kWh si consuma doar 11 litri de apa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Programul Intensiv este recomandat in a fi setat atunci cand vasele sunt foarte murdare. Bineinteles, utilizand acest program, consumul de energie va fi putin mai ridicat: 1.65 kWh, insa si rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Programul Normal este ales atunci cand se doreste a se curata murdaria de un grad mediu de pe vase. Un program de acest fel dureaza 2 ore si utilizeaza 16 litri de apa, precum si 1.3 kWh energie. Multe persoane care detin deja acest produs, declara faptul ca programul acesta este destul de similar cu cel intensiv.

Citeste si despre Hansa ZWM476WEH

Programul Rapid dureaza 60 de minute si utilizeaza 11.5 litri de apa si 1.1 kWh de energie. Totusi, in acest caz, vasele trebuie sa prezinte doar urme usoare de murdarie. Programul de Incarcare la jumatate foloseste 12 litri de apa, are o durata de o ora si 20 de minute si totodata consuma destul de putin: doar 11.1 kWh de energie.

Masina de spalat vase Hotpoint LFB5B019 este dotata, bineinteles, si cu cateva accesorii deosebit de practice: cos pentru tacamuri, cos superior reglabil Lift-Up si cos pentru tacamuri glisant. In plus, nu doar ca este foarte practic si eficient, are si un aspect deosebit e atractiv. Astfel, poate fi montat in orice incapere, indiferent de stilul acesteia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, masina de spalat vase Hotpoint LFB5B019 chiar merita investitia, mai ales daca iti doresti calitate si durabilitate. In plus, aceasta beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul de fata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply