Horizon 55HL9710U

Pentru o experienta multimedia superioara, bazata pe redarea unor imagini perfecte, cu caracteristici de sunet bune, aveti nevoie de modelul de televizor LED Smart Horizon 55HL9710U (vezi oferta aici), un dispozitiv cat se poate de inteligent, menit sa-si faca treaba bine.

Despre Horizon 55HL9710U

Aceste model de televizor va face sa traiti adevarata poveste, gratie unor imagini ce par desprinse din realitate. El ofera o experienta cinematografica ce sparge tiparele unei televizor obisnuit, fiind de tipul 4K UHD. De astfel, mai toate televizoarele la moda, superinteligente, sunt capabile sa redea astfel de imagini, iar modelul LED Smart Horizon 55HL9710U nu face exceptie. Acesta ofera un spectacol vizual perfecta, la fiecare deschidere. Dincolo de acest lucru el vine cu multiple optiuni, al caror rol este sa confere confort din toate punctele de vedere. Practic, utilizatorul are acces la o platforma de tipul HOS 2.0 (Horizont Smart TV), care vine cu un portoffoliu mare de aplicatii smart, ideale pentru RV.

Horizon 55HL9710U
Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL9710U, 4K Ultra HD

Televizorul Horizon 55HL9710U – ce trebuie sa stiti

Tehnologia de tipul 4K Ultra HD, creeaza un contrast bun, optimizand culorile. Este vorba, mai exact, de o rezolutie de pa 4 ori mai mare decat a televizoarelor obisnuite. In plus, nimeni nu poate contesta claritatea perfecta a imaginilor, redarea atenta a detaliilor, vitalitatea culori. Si totul intr-o cutie eleganta, slim ce apartine modelului de televizor LED Smart Horizon 55HL9710U.

Horizon 55HL9710U

Dincolo de acest lucru, modelul vine cu o margine ingusta pentru a putea oferi privitorului perfectiune, in orice moment. Astfel, vizualizarea se poate realiza din orice unghi, fara a periclita claritatea continutului media. Ceea ce si-au dorit producatorii prin acest model a fost sa transforme o camera normala, indiferent ca este vorba de living sau dormitor, intr-o mini sala de cinema.

Televizorul LED Smart Horizon 55HL9710U este o alegere de top pentru iubitorii de continut redat de aplicatii precum Netflix. Asa ca daca intr-una din zile nu vrei sa faci altceva decat sa lenevesti in fata televizorului, poti alege cu gratie aceasta optiune. Cu o simpla apasare de buton ai acces la o varietate de seriale si filme. Asa ca draga utilizatorului, pregateste popcornul si lasa-te purtat spre o experienta de relaxare perfecta.

Este de la sine inteles ca modelul de televizor LED Smart Horizon 55HL9710U vine cu Wi-Fi integrat. Acesta permite transmiterea datelor, fara a mai fi nevoie de cablurile enervante. Dincolo de acest lucru, experienta de vizualizare este sustinuta de alte doua tehnologii aparte, specifice modelului: este vorba de Clear Motion Engine care se ocupa de claritate, inclusiv atunci cand este vorba de imagini extrem de dinamice si Dolby Digital care contribuie la crearea ambiantei perfecte, printr-o experienta sonora aparte. Acestora li se adauga, desigur si DTS TruSurround, care include o configurare stereo si bixe de tipul 3.1.

Concluzii

Nu putem incheia prezentarea televizorul LED Smart Horizon 55HL9710U fara a vorbi de diagonala. Aceasta este perfecta, fiind nici prea mare, nici prea mica. Mai precis, vorbim de 140 cm. Totodata, trebuie sa mentionam si pretul. Acesta este marisor. Insa, pana la urma, este vorba de un televizor ultra HD, superinteligent. Deci, cumva trebuie sa ne asteptam la acest lucru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply