Horizon 43HL7310F

Fiecare televizor este scos pentru o anumita categorie de public (sau cel putin asa ar trebui sa se intample, pentru ca exista si modele despre care nu stii cui se adreseaza). Asa ca nu poti cere unui tv care costa cat un telefon mobil de nivel mediu sa se prezinte impecabil. Automat vor exista minusuri, deci cel mai important aspect este raportul calitate pret in acest caz. Horizon 43HL7310F (vezi reducerile de AZI) face parte din categorie mai sus mentionata, fiind un model foarte ieftin, dar nu unul dintre cele mai mici si nici unul complet lipsit de surprinze. Este un aparat decent, dar cat de bun este vom vedea mai exact in cele ce urmeaza.

Horizon 43HL7310F

Despre Horizon 43HL7310F

Horizon 43HL7310F nu este un televizor foarte mare, dar daca ne gandim ca diagonala de la care incep televizoarele pentru dormitor este 80 cm iar el are 109 cm (vezi si modelele de 121 cm si cel de 140 cm), este clar ca ecranul este unul dintre avantaje. As spune chiar ca este un televizor bun pentru living, mai ales daca nu discutam despre o camera cu suprafata chiar atat de mare.

Horizon 43HL7310F
Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL7310F, Full HD

Si un ecran mai mare ofera mai mult decat posibilitatea de a folosi televizor intr-o camera mai spatioasa. Prezenta acestuia inseamna si ca rezolutia full HD va putea sa fie mai usor apreciata. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat ea este pusa mai bine in valoare de un ecran mai mare (altfel va trebui sa stai lipit de televizor pentru a aprecia tot ceea ce vezi). Bineinteles, full HD nu este nici pe departe standardul de calitate in domeniu, dar in acelasi timp, Horizon 43HL7310F ofera o imagine buna cand toate conditiile se aliniaza.

Horizon 43HL7310F review

In primul rand, va trebui sa ai acces la cablu HD (sau la alte surse) pentru a putea profita de rezolutia maxima. Apoi, trebuie sa faci niste setari la lumina, contrast si culori. Din fericire, televizorul ofera maximul pe care orice model low cost il poate sustine, deci totul se vede bine, fara probleme majore (Horizon 43HL7310F foloseste un ecran produs de Samsung, unul de calitate, desi cu vreo cativa ani vechime).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sunetul este acceptabil, atat cat poate sa ofere un astfel de televizor. Nu este ceva iesit din comun, dar daca nu vrei sa te uiti la filme si sa te crezi la cinema, atat puterea cat si calitatea sunt satisfacatoare. Ai loc si pentru un sistem audio, deci imbunatatiri pot fi aduse oricand.

Horizon 43HL7310F are sistem smart

Horizon 43HL7310F este un model care arata surpinzator de bine. Este foarte subtire si pentru un model ieftin acesta este un lucru insemnat. Asa ca isi va gasi locul in orice locuinta, fie ca il vei utiliza ca model principal, fie ca unul mai ieftin care functioneaza pe langa un aparat mai cu pretentii, de la o firma mai cu pretentii.

Un alt lucru prin care surprinde este sistemul smart. Acesta este unul cu adevarat de basa, oarecum in conformitate cu pretl, dar in tot cazul e bine ca exista. In mare ofera doar cateva aplicatii pentru YouTube, Netflix si browser. Nu are HBO Go, ceea ce pentru unii este un minus. Dar eu as spune ca e oricum mai mult decat suficient ca functia smart exista, ca functioneaza destul de rapid si ca are o conexiune la internet foarte stabila.

Iar sistemul smart, prin aplicatiile sale, reprezinta o noua oportunitate majora de a vedea continut video de calitate. Dar mai exista si altele. Asa cum spuneam mai sus, Horizon 43HL7310F suporta si filme de pe stick sau de pe Blu-Ray player. Are o singura intrare USB si doua HDMI, dar in general acestea ar trebui sa fie de ajuns, mai ales ca poti conecta si un player si un sistem de sunet daca asta iti doresti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Horizon 43HL7310F este un televizor care merita un pic de atentie, poate chiar mai multa decat i se ofera in acest moment. Principalul avantaj este pretul, dar de aici deriva si celelalte. In mod normal, un televizor de 109 cm, full HD si cu functiile smart de baza nu inseamna chiar atat de mult, dar in conditiile in care acesta este atat de ieftin, fiecare calitate a sa capata si mai mult insemnatate. Daca vrei sa nu investesti foarte mult si cauti un model decent si cat de cat mare, acesta poate sa fie o solutie excelenta, mai ales cum si arata destul de ok.

8.5 Total Score
Horizon 43HL7310F, televizor surprinzator de bun pentru pretul sau scazut

O diagonala ok, care permite afisarea unor imagini pe masura

PROS
  • Raport calitate pret imbatabil
  • Arata decent
  • E smart
  • Rezolutie Full HD
CONS
  • Sistemul smart este unul extrem de simplu
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply