Horizon 32HL7301H

Horizon este una dintre acele firme mici care incearca sa creasca si sa rivalizeze cu branduri mari, macar pe segmentele mai de jos din ofertele lor. Si din fericire pentru ei, chiar resusesc sa faca asta. Nu se intampla in cazul oricarui model insa, dar nici nu era nevoie pentru ca si Samsung si LG au televizoare ieftine si simple. Asadar, daca ai un buget mai mic, Horizon este o solutie buna si poti investi in televizoarele lor, in functie de necesitati.  Spre exemplu, Horizon 32HL7301H (vezi AICI oferta de azi) este unul dintre acele televizoare mai mici, dar perfect adaptate cerintelor pe care clientii le pot avea de la el. Ofera exact nivelul de calitate potrivit pentru pret, deci nici prea mare, dar in niciun caz scazut.

Horizon 32HL7301H

Despre Horizon 32HL7301H

In ultima vreme, producatorul a imprumutat destul de mult de la brandurile mari. Nu doar ca ecranul pe care il foloseste e facut de LG (inainte erau de la Samsung), dar si modul in care arata televizorul este cat de cat asemanator cu cel al brandurilor de top. Bineinteles, acesta este alb, dar culoarea conteaza mai putin.

Horizon 32HL7301H
Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL7301H, HD

Mai importante sunt rama subtire si carcasa destul de eleganta. Exista diferenta in privinta materialelor, dar din punct  de vedere vizual, lucrurile stau bine. De asemenea, stativul are altfel, avand doua picioare micute si niciun model special, dar ofera stabilitate, ceea ce este mai mult decat suficient.

Horizon 32HL7301H review

Desigur, trebuie sa vorbim un pic despre diagonala. Horizon 32HL7301H are 80 cm, marimea perfecta pentru un televizor mai ieftin. Asta inseamna ca va sta bine in dormitor sau in living, daca nu este vorba despre o camera prea mare.  Daca stam si ne gandim ca in urma cu 10 ani, atunci cand inca foloseacm televizoare clasice, 80 cm era o diagonala de neatins, este clar ca un astfel de modele ar trebui sa fie mai mult decat suficient in casele mai mici.

Un televizor care ofera exact ceea ce trebuie

Este foarte important ca un aparat sa tina la raportul calitate pret pe care il are. De fapt, s-ar putea sa fie unul dintre cele mai importante aspecte dupa care se ghideaza multi cumperatori cand aleg un aparat mai ieftin. Iar Horizon 32HL7301H sta foarte bine din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul nu ofera ceva foarte spectaculos, dar este corect si bine adaptat pretului. Ca rezolutie, este HD, suficient as spune pentru o diagonala de 80 cm. Imaginea e clara si clorile sunt decente, mai ales ca exista o functie care se numeste Clear Motion Plus si care creeaza o imagine  de calitate superioara, chiar si pe o rezolutie de 720 p. De asemenea, si cand imaginile sunt SD imaginea este mai buna, Horizon 32HL7301H avand si un sistem de upscale decent, care imbunatateste imaginile care nativ au mai putin pixeli. Nu exista HDR sau alte sisteme complexe, dar cred ca lumea interesata de aceasta categorie de pret nu pune mare accent pe asa ceva (iar unii nici nu stiu ce inseamna).

Partea sonora este decenta, dar destul de slaba. Bine, toate televizoarele au un sunet mai slab decat ceea ce poate sa ofere un sistem audio, deci si din acest punct de vedere putem considera ca Horizon 32HL7301H sta ok (sunetul este Dolby Digital, deci cat de cat aliniat la standardele moderne). Difuzoarele sunt perfect pentru a acoperi o camera mica, dar nimic mai mult. Nu spune nimeni insa ca nu poti investi si intr-un soundbar daca vrei ceva de o calitate ceva mai ridicata.

In final, cate ceva despre conectivitate. Sunt putine televizoare de 80 cm care sa fie si smart, iar Horizon 32HL7301H era oricum prea ieftin pentru asa ceva. Insa are intrari HDMI si USB, astfel incat tot poate sa fie utilizat pentru a vedea filme din surse destul de diverse. De asemenea, poate sa fie folosit si ca monitor, oferind o experienta decenta pe un ecran mai mare decat majoritatea monitoarelor de pe piata (gamerii inraiti probabil ca ar prefera insa unul full HD sau 4K).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu cred ca cineva ar putea sa spuna ca Horizon 32HL7301H este un televizor special, dar in mod cert este unul corect. Are un raport calitate pret foarte bun si acopera excelent nevoia romanilor care cauta un televizor si atat, nu un gadget ultra modern pe care sa il foloseasca la foarte multe lucruri. Este chiar una dintre cele mai bune variante la pret redus, pentru ca firma tinde sa creasca si sa ofera un nivel de calitate mai ridicat.

8 Total Score
Horizon 32HL7301H, o varianta buna de la o firma mica, dar serioasa

Design-ul, un avantaj important pentru Horizon 32HL7301H

PROS
  • Pretul
  • Design-ul
CONS
  • Ramane totusi un televizor ieftin si simplu
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply