Horizon 24HL719H

La unele televizoare, anul de constructie conteaza destul de mult. Cum tehnologia avanseaza rapid, este si normal ca lucrurile sa se schimbe de la un an la altul, in special in cazul modelelor mari si moderne. Insa atunci cand vine vorba despre niste televizoare de mici dimensiuni, simple si destul de ieftine, daca ele vin din 2016, 2017 sau 2018 reprezinta unul dintre elementele care pot sa fie trecute cu vederea. Da, anul mai recent indica, de regula, un produs mai bun, dar diferentele nu sunt mari. In plus, pretul unui aparat ceva mai vechi este mai mic. Si in acest mod, Horizon 24HL719H ajunge sa fie o solutie excelenta pentru toti cei care isi cauta un televizor mic si accesibil ca pret.(Doar acum la reducere)

Horizon 24HL719H

Despre Horizon 24HL719H

Daca vrei un model de peste 120 cm, atunci recomandarea mea ar fi sa cauti unul cat mai bun, in functie de buget. In clasa de diagonala mica insa, valorea modelelor este una extrem de apropiata. Iar Horizon 24HL719H nu se deosebeste prin mare lucru de televizoare scoase anul trecut, iar acest lucru functioneaza in favoarea lui.

Horizon 24HL719H
Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL719H, HD

Televizorul are o diagonala de 61 cm, fiind bun in bucatarie sau intr-un dormitor mai mic. Este, de asemenea, potrivit pentru camera copilului sau poate sa fie montat la locul de munca. Esential este ca ai ce sa faci cu el, chiar daca nu ofera la fel de multe ca un aparat mare (e o varianta si utilizarea lui ca monitor PC).

Despre Horizon 24HL719H

Horizon 24HL719H prezinta o imagine buna, dar un sunet mai slabut

Citeste si despre Televizoare Samsung

Cat priveste design-ul, Horizon 24HL719H arata ok pentru diagonala lui, desi exista si alte modele mici mai spectaculoase decat el. Pentru gusturile mele, seamana prea mult cu un monitor, dar pana la urma, cand dai bani putini pe el, nici nu prea poti sa faci pretentii. In cele din urma, e un aparat decent, subtirel si usor de montat, desi ok.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Este clar ca in cazul unui televizor mic si ieftin nu toate caracteristicile tehnice vor fi la acelasi nivel. De fapt, in cazul lui Horizon 24HL719H, acestea nici nu sunt la un nivel extrem de ridicat. Insa televizorul este perfect functionabil si mai ales foarte bine adaptat nevoilor pe care un cumparator normal le-ar avea de la el. In primul rand, el are o rezolutie HD, ceea ce pentru o diagonala de 61 cm e mai mult decat suficient.

In principal, o rezolutie mai mare auduce o imagine mai buna, dar acest lucru se aplica mai putin atunci cand se discuta despre un ecran mic. De fapt, pentru a te bucura de o diferenta intre HD si full HD, trebuie sa stai extrem de aproape de tv, lucru care, cel mai probabil, nu se va intampla. In plus, canalele de la noi rareori ajung la calitatea full HD, deci iata inca un motiv pentru care rezolutia HD este una foarte buna pentru Horizon 24HL719H. Si nu in ultimul rand, culorile si restul caracteristicilor de imagine sunt decente si ele.

Citeste si despre Televizoare LG

Intr-un fel, acelasi lucru se poate spune si despre sunet, desi aici trebuie sa ai niste pretentii mai scazute. Sunetul lui Horizon 24HL719H acopera suficient de bine o camera mica, dar nu cred ca este potrivit daca vrei niste experienta cinematice (pe care oricum nici diagonala nu ti le ofera). Ar fi o solutie sa cumperi un sistem de sunet, dar investitia creste astfel.

In final, daca programele tv hd pe care le primesti prin cablu (si televizorul are un slor CI+, deci va fi destul de usor sa faci conexiunea) nu iti sunt de ajuns, poti, de asemenea, sa vezi si filme de pe stick, acestea mergand foarte bine, atat timp cat sunt si ele la calitate HD. Se pot vedea si filme de pe DVD sau Blue ray, Horizon 24HL719H avand si o intrare HDMI.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Departe de a fi un televizor cu adevarat impresionant, Horizon 24HL719H reuseste totusi sa fie un model mai mult decat corect. Asta inseamna ca el isi face treaba bine pentru banii pe care ii dai pe el si pentru diagonala pe care o are. Oricum, cred ca oricine isi cumpara un televizor de 61 cm stiu ca nu este un model premium. De altfel, acesta este un aparat care poate sa fie folosit in situatii mai specifice. Dar este unul dintre cele mai bune din clasa lui si acest lucru ar trebui sa conteze destul de tare cand alegi televizorul cel mai potrivit pentru moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply