Horizon 24HL7102H

Culoarea este unul dintre cele mai putin importante aspecte ale unui televizor. Si cu toate acestea, unele alegeri sunt atat de specifice incat nu se pot potrivi decat unei categorii mai restranse de ocazii. Nu inseamna ca intre ele exista diferente de calitate fata de aceleasi aparate, dar de culori diferite, insa nu cred ca toata lumea ar fi dispusa sa isi cumperi un astfel de televizor. Spre exemplu, Horizon 24HL7102H (vezi ofertele de AZI) este un televizor micut si foarte ieftin. Exista si variante pe negru, dar si pe alb. Totusi, astazi vom discuta despre una si mai deosebita, adica versiunea pe rosu. Este potrivita ea pentru toata lumea? Probabil ca nu. Dar ii poti gasi intrebuintari.

Horizon 24HL7102H

Despre Horizon 24HL7102H

Acest lucru nu se datoreaza caracteristicilor tehnice, la care vom reveni oricum mai tarziu, ci culorii. Nu cred ca exista prea multe persoane care isi vor cumpara un televizor rosu (care bate destul de mult inspre roz, chiar) pentru dormitor sau pentru bucatarie (Horizon 24HL7102H este mai potrivit pentru bucatarie, fiind destul de mic, dar daca suprafata dormitorului nu e cea mai mare, e ok si acolo). Dar pentru un copil, mai ales pentru o fata, aceasta poate sa fie alegerea perfecta.

Horizon 24HL7102H
Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL7102H, HD

Un copil nu are nevoie de un model foarte avansat, nu se supara daca nu ii cumperi un gadget scump si nici nu cauta ca televizorul din camera sa sa fie smart. Dar cel mai important, culoarea lui Horizon 24HL7102H este mai potrivita, ofera originalitate si inocenta, este diferita de cea pe care o are televizorul adultilor si acest lucru poate sa conteze (in plus, se poate potrivi si mai bine cu atmosfera din camera).

Horizon 24HL7102H review

De asemenea, Horizon 24HL7102H ar fi o solutie decenta si intr-o camera de hotel, intr-un salon de machiaj sau de coafura, acolo unde o culoare distincta poate ofera o nota aparte. Diagonala lui este de 60 cm, dar intr-un spatiu mic, acesta se va vedea bine. In plus, are un desgin modern, potrivit cu pretul (adica nu te da pe spate), dar in cazul caruia se vede ca s-a lucrat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Caracteristici ok pentru un televizor ieftin

Horizon 24HL7102H face parte din categoria televizoarelor entry level. Este simplu, dar pentru banii pe care producatorul ii cere in schimb, nici nu te poti astepta la chiar atat de mult. In primul rand, are o imagine HD, foarte potrivita pentru ca un copil sa se uite la desene animate sau pentru a vedea stirile sau asculta muzica in bucatarie sau la locul de munca. Bineinteles, trebuie sa ai si asteptarile corecte de la un astfel de televizor pentru a-l putea aprecia. Indiferent de culoarea lui, daca tu crezi ca este foarte modern si iti va oferi o noua lumea plina de imagini la cea mai inalta rezolutie, e clar ca optiunea potrivita este sa te indrepti in alta parte.

In ceea ce priveste sunetul, Horizon 24HL7102H se achita rezonabil de sarcinile sale. Iarasi, este bun in niste spatii mai mici, acolo unde redarea audio poate sa umple cu adevarat camera. Il poti conecta si la niste boxe sau la un soundbar, dar acestea vor costa cat el, deci nu stiu daca e chiar cea mai buna solutie.

In final, elementele de conectivitatea sunt cam aceleasi ca la un televizor mai mare, dar tot relativ simplu. Nu este smart si nici nu cred ca era nevoie. Are un slot CI+, deci se conecteaza usor la cablu HD, daca vrei acest lucru. Ofera si posibilitatea de a vedea filme pe el, din surse externe, asa cum sunt cele de pe DVD sau de pe un stick USB. De asemena, poate sa fie folosit si ca monitor PC, avand dimensiunile potrivite pentru asa ceva.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Horizon 24HL7102H este un televizor pe care parintii si copiii il vor indragi deopotriva. Dar asta nu inseamna ca este potrivit doar pentru familiile care cauta sa isi echipeze complet camerele celor mici, fiind bun chiar si la locul de munca. Dincolo de acest fapt, este un televizor simplu, fara mari pretentii, dar si foarte ieftin. Horizon ofera calitate si cand vine vorba despre aceste modele mai putin complexe si dincolo de aspect, acesta este la fel de bun ca unul negru sau alb. Are o imagine rezonabila, sunet la fel si se poate conecta la alte gadget-uri pentru a vedea si filme din toate sursele posibile. Este o achizitie buna, iar daca nu vrei aceasta varianta, mai exista si pe negru sau alb.

7.5 Total Score
Horizon 24HL7102H, un televizor ieftin, dar destul de bun

Horizon 24HL7102H este, cel mai probabil, un televizor pentru camera copilului

PROS
  • Bun pentru camera copilului
  • Ieftin
  • Are toate elementele de conectivitate necesare
CONS
  • Un aparat simplu
  • Design-ul il face sa fie mai putin universal
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply