Horizon 24HL7101H

Cei de la Horizon au lansat o serie de televizoare foarte moderne si jucause. Daca in cea mai mare parte televizoarele de pe piata au design clasic, indiferent de dimensiuni si categoria de pret, cei de la Horizon propun o gama foarte inedita. Aceasta se remarca prin faptul ca pe langa design-ul clasic pe negru, mai include si alte culori vesele. Horizon 24HL7101H (vezi AICI pretul de azi) este modelul pe alb. Gama mai cuprinde modele pe negru, roz si verde. Televizorul este unul dintre cele mai accesibile pentru dimensiunile sale.

Horizon 24HL7101H

Despre Horizon 24HL7101H

Horizon 24HL7101H este un televizor care atrage atentia din mai multe puncte de vedere. In primul rand, acesta are un design pe alb si dimensiuni reduse, de 554 x 339 x 61 mm. Modelul este potrivit pentru un dormitor, un birou sau o bucatarie.

Horizon 24HL7101H
Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL7101H, HD

Ecranul cu diagonala de 61 cm face televizorul potrivit si pentru a fi folosit pe post de monitor. De asemenea, acesta poate fi folosit pentru redarea de continut in spatii expozitionale, ateliere, mijloace de transport etc.

Horizon 24HL7101H

Ecranul are o rezolutie HD si reda cadre la 1366 x 768 de pixeli. Imaginile sunt foarte clare si au o vizibilitate buna din orice unghi. Ecranul plat are un contrast dinamic de 1000 : 1, o luminozitate de 200 cd/md si unghiuri de vizualizare de 176 de grade. Imaginile se vad foarte bine, avand culori foarte placute. Pentru un televizor din acest nivel de pret, este de admirat faptul ca gasim integrata si tehhnologia CME (Clear Motion Engine). Aceasta ofera o rata foarte buna de refresh si proceseaza foarte bine cadrele in miscare. Rezultatul consta in imagini mult mai detaliate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Functie de inregistrare PVR

Un alt aspect de apreciat este si prezenta functiei PVR. Cu ajutorul acesteia vei putea inregistra emisiunile preferate direct pe un stick. Exista pentru aceasta si un stick USB.

La nivelul conectivitatii mai gasim un port HDMI, un port Scart, o intrare de PC si o intrare de component. Televizorul se poate conecta foarte usor la un PC sau laptop, pentru a fi folosit pe post de monitor. De asemenea, poti reda pe ecranul mare orice tip de continut, din orice sursa externa (ex. stick USB, HDD extern, mp3, consola de jocuri, player DVD etc).

Horizon 24HL7101H mai este dotat si cu slot CI+ si un tuner digital DVB-T2 DVB-C. Asta inseamna ca va putea reda canale digitale doar cu ajutorul unui card de la distribuitorul de cablu.

Sunetul este ceva mai slab. Televizorul are 2 difuzoare de 2.5 W. Sunetul este clar, dar ar fi putut fi totusi ceva mai puternic.

Telecomanda si meniul sunt foarte simplu de utilizat. Te vei putea obisnui astfel foarte repede cu televizorul. Acesta este potrivit pentru persoane de toate varstele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Horizon 24HL7101H este un televizor ieftin de mici dimensiuni, numai bun pentru o camera mai mica sau pentru a fi folosit pe post de monitor. Televizorul reda imagini de calitate foarte buna si beneficiaza de functii superioare nivelului sau de pret. Raportul calitate-pret este excelent. Daca iti doresti un televizor mai mic care sa redea imagini HD, acest model este perfect.

8 Total Score
Horizon 24HL7101H: un televizor accesibil de mici dimensiuni

Horizon 24HL7101H - un model de televizor ideal pentru camerele mici, imagine foarte buna si mai ales HD

PROS
  • Imagine buna din toate unghiurile
  • Raport pret calitate, foarte bun
CONS
  • Sunet putin cam slab
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply