Horizon 22HL7100F

Horizon demonstreaza din nou ca sunt cea mai buna firma de buget, venind cu un televizor mic, dar care reuseste sa impresioneze prin nivelul de calitate aratat. Bineinteles, nu inseamna ca Horizon 22HL7100F (acum la cel mai bun pret), caci despre el este vorba, va reusi sa uimeasca pe cineva prin nu stiu ce sisteme extrem de complexe. Pana la urma, niciun televizor cu diagonala sub 100 cm nu o va face vreodata, dar macar acesta convinge prin raportul bun dintre pret si calitate, dar si prin utilitatea pe care o poate oferi.

Horizon 22HL7100F

Despre Horizon 22HL7100F

Un televizor mic are avantajul de a detine doua functii importante. Prima este cea de baza, de tv pe care il poti folosi in bucatarie,  in birou sau la locul de munca (intr-un salon, intr-un magazin micut sau in oricare alt spatiu nu foarte mare care poate sa profite de pe urma lui). A doua este cea de monitor. Poate ca nu vorbim despre un monitor dedicat pasionatiolor de jocuri (care sigur ar prefera un ecran mai mare si cu o rezolutie superioara), dar performantele sunt de cele mai multe ori mai bune decat cele ale unui monitor normal.

Horizon 22HL7100F
Televizor LED Horizon, 56 cm, 22HL7100F, Full HD

Horizon 22HL7100F are o diagonala de 56 cm, deci este facut pentru a sta in camere mici. Este ok de folosit si in camera copilului, acolo unde pretentiile nu ar trebui sa fie foarte ridicate. In ceea ce priveste design-ul, este un model clasic al categoriei din care face parte (mic si ieftin, adica).

Horizon 22HL7100F review

Are un aspect care aduce destul de mult cu cel al unui monitor, dar rama mai subtire si carcasa ceva mai eleganta il diferentiaza cat de cat. De asemenea, stativul cu picioar, desi nu extrem de estetic, ofera un suport bun si sigur pentru un televizor care cel mai probabil nu va sta in perete.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Horizon 22HL7100F ofera caracteristicile la care te astepti, dar si surprize

Horizon 22HL7100F este, cu siguranta, unul dintre cele mai mici televizoare cu rezolutie full HD, lucru care aduce avantaje, dar care nu reuseste sa il diferentieze chiar atat de mult de un alt model care are rezolutie doar 720 p. Asta pentru ca la o diagonala atat de mica asa cum are acesta, diferenta de pixeli nu se cunoaste decat daca vei sta foarte aproape de ecran. Asa ca daca il folosesti ca monitor s-ar putea sa iti dai seama mai usor de ea, dar in rol de tv, Horizon 22HL7100F nu va aduce o schimbare atat de mare. Si pana la urma, nici nu conteaza prea tare, intrucat vei folosi tv-ul pentru stiri si canale de muzica in cea mai mare parte a timpului, deci calitatea efectiva a imaginii poate sa devina mai putin importanta. Totusi, vorbim despre un nivel bun, mai ales pentru un televizor mic si ieftin. Nu te va da pe spate, nici nu e facut pentru asta,  dar va fi util atunci cand ai nevoie de el.

De asemenea, sunetul este corect in raport cu pretul si marimea. Despre partea audio se pot spune cam aceleasi lucruri ca si despre cea video, deci nu prea are rost sa repetam, nivelul find unul destul de asemanator.

Nu in ultimul rand, conteaza si cat de bine se conecteaza un televizor la alte aparate. Horizon 22HL7100F nu detine niciun sistem smart, deci nu poate fi vorba despre conexiune la internet. Dar daca il vei utiliza ca monitor, nici nu va fi nevoie de asa ceva. Are insa un slot CI+, deci merge mai bine pentru a fi conectat la cablu HD. De asemenea, beneficiaza de un port HDMI (pentru computer, DVD player sau sistem de sunet) si de un USB (pentru a folosi stick-ul de memorie). Asadar, filmele si muzica nu ar trebui sa fie probleme pentru acest model.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Ca orice televizor de nisa, Horizon 22HL7100F nu este chiar pentru orice situatie. El poate sa fie cumparat de oricine, pentru ca este foarte ieftin, dar in acelasi timp, utilitatea lui este una mai redusa. Pentru acasa, ramane un model numai bun de montat in bucatarie. Pentru locul de munca poate sa fie potrivit, dar doar in camere mici. Insa raportul calitate pret ramane un element important si cand ai nevoie de un televizor mic, Horizon 22HL7100F este una dintre cele mai bune variante. In plus, firma este una buna, cu multe modele decente, deci cartea de vizita este destul de atractiva.

8 Total Score
Horizon 22HL7100F, un televizor mic, bun pentru bucatarie

Diagonala este de doar 56 cm, dar gasesti moduri in care il poti folosi

PROS
  • Probabil cel mai bun televizor de marimea lui
  • Rezolutie full HD
  • Pret scazut
CONS
  • Utilitate scazuta
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply