Hansa ZWM476WEH

Fara nicio urma de indoiala, masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH reprezinta intr-adevar o buna investitie pentru orice familie. Acest electrocasnic nu doar ca te va scuti de spalarea manuala a vaselor, astfel pierzand un timp pretios, insa vei avea parte si de economii destul de mari la apa, energie si detergent. Asadar, depui mai putin efort si ai vase mai curate, cu mai putini bani cheltuiti.(Doar acum la reducere)

Despre Hansa ZWM476WEH

Daca este prima investitie pe care o faci in materie de masini de spalat vase, aceasta reprezinta intr-adevar o excelenta alternativa. Nu doar ca este foarte usor de utilizat, isi face foarte bine treaba si totodata are un pret accesibil.

Hansa ZWM476WEH
Masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH, Capacitate 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, Latime 45 cm, Alb

De altfel, beneficiaza de un excelent raport calitate – pret ce greu poate fi egalat. In cele ce urmeaza, vom putea observa care sunt avantajele investitiei in acest produs electrocasnic si de ce merita sa o ai si tu in bucataria ta.

Despre Hansa ZWM476WEH

Caracteristicile si specificatiile de baza ale masinii de spalat vase Hansa ZWM476WEH

Citeste si despre Gorenje SB500 W

Ce-i drept, masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH atrage privirile tuturor in mod placut, in primul rand datorita designului sau simplist si totodata elegant si modern. Datorita stilului sau, poate fi integrat in orice incapere, indiferent de dimensiunile acesteia, precum si de culorile ce sunt evidentiate, intocmai pentru ca acesta model se va incadra de minune in orice peisaj.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Avand o latime de 45 cm, este perfecta ina fi montata chiar si in bucatariile de dimensiuni usor reduse, intocmai pentru ca seva potrivi de minune. In plus, acest model prezinta dimensiunile totale 84.5 x 44.8 x 60 cm (l x L x A) si are o greutate de 40 kg. Pe cat este de mica, pe atat este si de eficienta, intocmai pentru ca are o capacitate de 10 seturi.

Totusi, ca si numar de programe, masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH ne incanta doar cu 6. Cu toate acestea, asigura strictul necesar intr-o bucatarie in materie de curatare rapida si eficienta a vaselor. Mai ales daca te afli la prima achizitie in materie de masina de spalat vase, cu siguranta aceasta va reprezenta cea mai buna alegere de pe piata in materie de calitate si pret.

Citeste si despre Beko DFN26420X

Pe cate ste de practica si de aspectuoasa aceasra masina de spalat vase, pe atat este si de silentioasa. Mai exact, aceasta prezinta un consum anual de apa de 2520 l, un consum de apa de 9 l / ciclu, un consum de energie de 0.83 kW / ciclu de spalare si un consum anual de energie de 239 kW.

Ca si programe si optiuni ale masinii de spalat vase Hansa ZWM476WEH, important de mentionat sunt si cele mai cautate: optiunea de incarcare pe jumatate, protectie in caz de inundatie, program intensiv, program bio / eco, spalare express, precum si multe altele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acestea fiind spuse, fara nicio urma de indoiala, masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH este o investitie ce merita intr-adevar facuta de cei care nu isi doresc sa investeasca o suma foarte mare de bani, dar care sa aiba parte de un electrocasnic de calitate pe care sa se poata baza oricand.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply