Dell Inspiration 3567

Va aflati in cautarea unui laptop bun pentru dumneavoastra? Este posibil sa faceti o alegere gresita daca nu tineti cont de anumite aspecte atunci cand il achizitionati. Tocmai de aceea, oi va recomandam un model destul de bun potrivit pentru rezolvarea sarcinilor medii spre complexe, care sa va ajute sa iesiti din impas atunci cand aveti nevoie. Un astfel de model este laptopul Dell Inspiration 3567 cu procesor Intel® i3-6006U (vezi cel mai mic pret).

Laptop Dell Inspiration 3567

Despre laptopul Dell Inspiration 3567

Aces model include si plastic. De asemenea, are o greutate de 2.246 kg. Dimensiunile sale sunt si ele de 380 x 23.65 x 260.3 mm. Culoarea sa este negrul.

Laptopul Dell Inspiration 3567 cu procesor Intel® i3-6006U – informatii despre trasaturile tehnice

Producatorul acestui procesor este unul modern, fiind de tip Intel®. De asemenea, tipul procesorului este i3, ceea ce inseamna ca este unul destul de performant. Precizam fapul ca arhitectura sa este si ea una de tip Skylake. De asemenea, nucleele sale sunt in numar de 2, fiind destul de bune. Acestui model ii revine o frecventa nominala de 2000 MHz. Pe de alta parte, mai are si un cache cu o viteza de 3072 KB. Tehnologia preocesorului este si ea de 14 nm. Cu un procesor grafic integrat Intel® HD Graphics 520, acest model este exact ceea ce va trebuie pentru ca imaginile sa fie redate cat mai bine.

laptopuri Dell Inspiron 3567

Un detaliu important de mentionat este si diagonala display-ului sau, aceasta fiind de 15.6 inch, ceea ce inseamna ca este un model potrivit pentru spatiile ceva mai mari. De asemenea, formatul sau este si el unul de tip Full HD, fiind unul destul de bun. Cat despre tehnologia display-ului, trebuie amintit faptul ca este si ea de tip LCD LED. Are un finisaj al display-ului de tip Anti-Glare, ceea ce inseamna ca  nu va va deranja lumina. Rezolutia acestui model este si ea de 1920 x 1080, fiind tocmai buna.

Depre memoria laptopului Dell Inspiration 3567 cu procesor Intel® i3-6006U trebuie spus ca este de 4 GB. De asemenea, tipul sau este si el DDR4, acesta fiind destul de bun. Are 2 sloturi, unul fiind ocupat. Cu o frecventa de 2400 MHz, acesta isi va fce treaba cum trebuie.

Laptop-ul Dell Inspiration 3567 cu procesor Intel® i3-6006U are un hard disk cu un tip de stocare HDD. De asemenea, capacitatea sa este si ea de 1 TB, fiind una destul de mare. Viteza de rotatie este si ea de 5400 rpm. Acest model are o placa video dedicata. In plus, producatorul chipset video este si el de tip AMD. De asemenea, seria placii video este si ea AMD.  Seria acestei placi video este Radeon. Mai mult, modelul placii video este si el R5 M430. Capacitatea acesteia este de 2048 MB. In plus, tipul memoriei placii video este GDDR3, ceea ce inseamna ca va stoca destul de bine informatiile.

Acesta este dotat si cu o unitate tip optic. De asemenea, camera WEB pe care o detine este si ea de tip HD. Parte audio este si ea una desul de buna, tehnologia audio fiind de tip Waves MaxxAudio. Producatorul difuzoarelor acestui model este si el de tip Realtek. Privitor la porturile sale trebuie spus ca sunt unele de mai multe tipuri. Astfel, acest model are 1 por de tip HDMI, unul de tip Audio Out, dar si unul de tip USB 2.0. Mai include si unul de tip RJ-45, dar si 2 porturi de tip USB 3.0. Privitor la cititorul de carduri al acestuia, trebuie spus ca este potrivit pentru 3 tipuri de carduri, precum> SD, SDHC, dar si SDXC. Reteaua sa este de 10/100. Wireless-ul incorporat este si el de tip 802.11 ac. Versiunea Bluetooth-ului este 4.0.

Concluzii

Laptop-ul Dell Inspiration 3567 cu procesor Intel® i3-6006U are o securitate de tip Kensington Lock. Tastatura detine limba internationala. Are si o autonomie a bateriei de 4 h.

Are si caracteristici cheie de tip TouchPad cu suport pentru gesturi multi atingere, dar si LED Backlight. Are un sistem de operare preinstalat Ubuntu Linux 16.04. Despre acest model putem spune ca nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply