Daewoo Retro KOR-6LBRR

Daca va doriti sa incalziti, sa dezghetati sau chiar sa preparati alimente mai rapid, aveti nevoie de cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR (vezi oferta aici), un model vintage care arata bine, dar care reuseste sa satisfaca deopotriva nevoile utilizatorului modern. Iata mai jos o prezentare succinta a produsului.

Despre Daewoo Retro KOR-6LBRR

Este genul de cuptor cu microunde care nu doar ca arata bine, in carcasa sa vintage, de culoare rosie, dar isi face si bine treaba. Si iata de ce: acesta este genul de dispozitiv destul de incapator, fiind ideal atat pentru familiile cu 2-3-4 membrii, cat si pentru persoanele care locuiesc singure si vor sa-si incalzeasca mancare.

Daewoo Retro KOR-6LBRR
Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR, 20 l, 800 W, Digital, Rosu

Daca tot am vorbim despre cat de incapator este modelul, trebuie sa va precizam ca acesta include un volum 20 de L. Indiferent ca este vorba de vase mai mici sau mai mari, cuptorul ofera spatiu suficient. Acest lucru se dovedeste de folos mai ales in cazul micului dejun, atunci can utilizatorii intentioneza sa-si incalzeasca laptele sau alte alimente. Si in cazul cinei sau pranzului modelul Daewooo face o treaba buna. El incalzeste uniform ciorba sau supa, carnea, pastele, legumele si altele asemenea, fara a le modifica gustul.

Daewoo Retro KOR-6LBRR

Daewoo Retro KOR-6LBRR – Afla tot ce trebuie sa stii despre acest produs

Si desi multe persoane au impresia ca un cuptor cu microunde precum Daewoo Retro KOR-6LBRR este ideal doar pentru incalzit alimente, insa acest lucru nu este adevarat. El dezgheata fructe, legume sau carnea congelata si o pregateste pentru a fi preparata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dincolo de acest lucru, el are un alt atribut excelent: poate fi folosit si pentru preparat alimente. Acest lucru se realizeaza usor, cu ajutorul functiilor sale precum si a multitudinii de retete lansate in ultima vreme de catre utilizatori. De exemplu, poate fi preparata mamaliguta sau chiar prajituri cu ajutorul cuptorului cu microunde.

Cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR include timer. Acesta reprezintao dotare excelenta pentru cei care vor sa stie cat timp a mai ramas exact pana sa fie gata alimentele. Nivelele de putere sunt in numar de 5 si ele sunt setate de utilizator in functie de cum percep mancarurile sau alimentele. Uneori, dureaza mai mult pentru ca mancarea sa fie incalzita, alteori mai putin. Sa luam spre exemplu laptele. Acesta se incalzeste rapid. In cazul unei ciobite cu legume si carne dureaza ceva mai mult.

Insa, acum ca am realizat o scurta trecere in revista a atributelor bune ale acestui cuptor cu microunde, este timpul sa precizam cateva aspecte legate de deisgnul sau. Ei bine, modelul are un design aparte, trebuie sa recunoastem asta. Si totul se datoreaza culorii speciale: rosu. Rosu este o nuanta mai nonconformista, atunci cand vine vorba de cuptoarele cu microunde, dar si de dispozitive, in general, adresandu-se celor care vor altceva, ceva diferit, mai bine zis.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Si este firesc. Majoritatea utilizatorilor prefera gri, negru sau alb. Insa, Daewoo Retro KOR-6LBRR este imbracat intr-o carcasa rosie, menita sa capteze atentie. Stilul sau vintage cucereste usor utilizatorii. Dimensiunile sunt bune, fiind de 446 x 323 x 270 mm. Greutatea este marisoara, fiind de 11,5 kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply