Daewoo KOR-6S20WG

Inainte de a alege un cuptor cu microunde, fie din raftul magazinului, fie de pe diverse site-uri trebuie sa va informati mai bine. Acesta trebuie ales in functie de necesitati. Mai exact, pentru cei care gatesc ceva mai mult si au nevoie sa incalzeaza sau sa pregateasca o cantitate mai mare de alimente, pot opta pentru un cuptor cu microunde care sa aiba o capacitate ceva mai mare. Un exemplu ar fi unul cu o capacitate de 20 l. Pe de alta parte, oricine tine la gatitul sanatos, tocmai de aceea, este necesar sa alegeti un model ceva mai modern, care sa dispuna de oi tehnologie a microundelor ceva mai buna. Aceasta va ajuta ca alimentele sa fie incalzite, pregatite sau coapte  intr-un mod uniform, ceea ce va fi si sanatos.  Un model indicat din aceste puncte de vedere este Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20WG (vezi oferta aici).

Daewoo KOR-6S20WG

Despre Daewoo KOR-6S20WG

Desigur ca este important aspectul acestui cuptor cu microunde. Asta pentru ca alaturi de caracteristicile tehnice, design-ul reprezinta un alt factor in functie de care se face achizitia acestuia. Despre acest model trebuie spus ca este alba, iar partea din laterala include culoarea verde.

Samsung 65KU6402
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65KU6402, 4K Ultra HD

Astfel, se va potrivi de minue in bucataria dumneavoastra, putand reprezenta o mica pata de culoare. Marimea sa nu este una mare, dimensiunile (W x H x D) sale fiind de 449 x 318 x 259 mm. Privitor la greutate, trebuie speficat faptul ca este de 8.7 kg.

Daewoo KOR-6S20WG

Specificatii referitoare la partea interna a Cuptorului cu microunde Daewoo KOR-6S20WG

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca acest cuptor cu microunde are o capacitate a bolului de 20 l, despre care putem spune ca este una destul de generoasa. Puterea cu care actioneaza acest aparat electrocasnic este si ea de 700 W, ceea ce nu este un aspect de neglijat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Va fi exact ceea ce trebuie pentru ca alimentele sa fie preparate cat mai bine, rezultatele fiind unele pe masura. Astfel, un prim detaliu de apreciat la acest model este capacitatea pe care o are acesta. Apoi, este demna de luat in calcul si puterea sa.

 

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20WG are si un suport rotund drept accesoriu, al carui diametru este de 24.5 cm. Drept urmare, se considera faptul ca puteti aseza si vase ceva mai late ca dimensiune. Avand in vedere ca acest Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20WG dispune de 7 nivele de putere, putem considera faptul ca il puteti utiliza pentru a pregati mai multe tipuri de alimente, respectiv: pizza, carne sau chiar peste.

Despre consumul de energie al microundelor trebuie stiut ca este si el de 1150 W. O alta specificatie a sa este aceea ca include un sistem de reflexie concav. De mentionat este si faptul ca acest model are un panou de comanda de tip mecanic. Cat despre timpul programabil al acestui model trebuie spus ca este de 35 min, ceea ce este un avantaj. Acestui model ii revine si sistemul Easy Turntable.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Conform celor spuse anterior, produsul este unu demn de luat in calcul atunci cand va doriti o experienta mai usoara in bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply