Daewoo KOR-6S20R

Va aflati in cautarea unui dispozitiv de nadejde care sa va ajute sa va incalziti, preparati sau dezghetati alimentele? In acest caz, aveti nevoie de un cuptor cu microunde. Insa, daca nu vreti sa va rezumati doar la atat si vreti sa cautati un model aparte, care face fata cu brio provocarilor si vine si cu un design special, alegeti cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20R (vezi cel mai bun pret). Acesta este genul de produs care se face imediat remarcat, locul sau fiind in bucatariile moderne. In plus, pretul, un detaliu foarte important pentru utilizatorii moderni care au multe cheltuieli de acoperit, este unul potrivit. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji.

 KOR-6S20R

Despre Daewoo KOR-6S20R

Nonconformist – acesta este termenul cheie care descrie cel mai bine acest cuptor. Astfel, nu putem incepe prezentarea fara sa vorbim de culoare. Acest model de robot de bucatarie vine cu o nuanta atipica, reusind sa atraga imediat toate privirile.

Daewoo KOR-6S20R
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20R , 20 l, 700 W, Mecanic, Rosu

Astfel, el este imbracat in carcasa de culoare rosie, fiind genul de produs destinat utilizatorilor care nu se tem sa iasa din tipare, sa renunte la negru, alb, gri sau alte asemenea nuante. Dincolo de acest lucru, designul este compact. Desi modelul se dovedeste incapator, chiar si pentru vase mai mari, el nu este exagerat de greu de transportat, asa cum ati fi, probabil, tentati sa credeti la prima vedere.

 Daewoo KOR-6S20R

Daewoo KOR-6S20R  – prezentare detaliata a caracteristicilor bune ale acestui produs

Astfel, acest model are o capacitate de 20 de L. Acest lucru reprezinta un volum obisnuit, in cazul cuptoarelor cu microunde cu caracteristici asemanatoare. Ba mai mult, produsul este confectionat astfel incat sa ofere stabilitate vaselor ce sunt asezate in interiorul sau. In acest fel, cele trei brate ce apartin platanului sunt pozitionate ceva mai jos. Acest lucru confer cuptorului un avantaj, fiind superioar altor cupatoare cu microunde care vin cu modele de grilaje clasice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Avand o cavitate mai mare, cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20R permite introducerea unor vase cu o capacitate considerabil mai generoasa, precum cratitele sau unele boluri/ castroane. Acest lucru poate fi vazut drept o modalitate de economisire: incalziti/ preparati sau dezghetati mai mult continut deodata, economisind energie electrica. Astfel, acest lucru este de un real folos utilizatorului.

Cuptorul cu microunde vine cu tehnolofie cu microunde de inalta precizie. Acestea determina o incalzire uniforma a mancarurilor, astfel incat acestea sa nu ramana reci la mijloc. Se poate intampla, in foarte multe cazuri, de exemplu, ca mancarea sa fie incalzita pe marginea cratitei sau bolului si inauntru sa ramana rece sau nepreparata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acest cuptor are o putere buna de 700 de W. Acest lucru il determina sa fie si destul de economic, ceea ce reprezinta un atu pentru utilizatorul interesant de a face economisiri. Dincolo de acest lucru, el vine cu un suport cu un diametru bun de 24,5 cmm, dar si cu o dimensiune perfecta de 449 x 318 x 259 mm. Greutatea este medie, fiind de 8,7 kg. Acest lucru il face usor de transportat. Asa ca daca vreti sa va mutati candva, puteti lua fara grija cuptorul cu voi.

Avand in vedere cele mentionate anterior, achizitia este cu siguranta una care merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply