Daewoo KOR 6S20K

Dintre aparatele electrocasnice ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie, face parte si cuptorul cu microunde. Acesta trebuie sa fie unul de calitate pentru ca alimentele sa fie incalzite cat mai bine si sa aiba o capacitate ceva mai buna, intrucat nu va doriti sa incalziti de mai multe ori alimentele. In plus, achizitia acestuia depinde destul de mult de cum veti vrea sa utilizati un cuptor cu microunde. Astfel, daca va doriti doar sa incalziti mancarea, veti putea cumpara un cuptor cu microunde cu doar pentru incalzire. Daca il veti utiliza in fiecare dimineata inainte de a pleca la job, acesta este tocmai bun pentru a va incalzi mancarea. Un exemplu de model cu o capacitate generoasa si care incalzeste bine alimentele este Cuptorul cu microunde Daewoo KOR 6S20K (vezi cel mai mic pret).

Despre Daewoo KOR 6S20K

Va veti bucura cu siguranta sa aveti un model de cuptor cu microunde de culoare neagra, fapt ce va conferi bucatariei dumneavoastra un aspect modern. Acesta va fi mai usor de intretinut din punct de vedere al murdariei. Este un model cu o dimensiune destul de buna,  aceasta (W x D x H) fiind de 449 x 318 x 259 mm. Acest produs cantareste o greutate de 8.7 kg.

In primul rand, acest cuptor cu microunde din gama Daewoo este un model cu o capacitate destul de mare pentru alimente si vase, aceasta fiind de 20 l. Cuptorul cu microunde Daewoo KOR 6S20K are o putere de 700 W, alimentele fiind incalzite destul de repede. Energia consumata de microunde va fi de 1150 W, nefiind una prea crescuta.

Daewoo KOR 6S20K

Importanta partii tehnice a Cuptorului cu microunde Daewoo KOR 6S20K

O caracteristica importanta de precizat despre partea interna a acestui model de cuptor cu microunde este aceea ca prezinta un panou de comanda de tip mecanic. In ceea ce priveste suportul pe care il are, trebuie spus ca este unul rotund si are un diametru de 24.5 cm.

 

Pentru o incalzire uniforma a alimentelor, acest cuptor cu microunde are microunde de inalta frecventa, ceea ce va face ca alimentele sa fie bine incalzite pe toate suprafetele.

Despre interiorul sau, trebuie spus ca este unul destul de mare, asfel incat sa puteti introduce si vase cu dimensiuni mai voluminoase. In plus, stabilitatea acestora nu va mai fi o problema acum. Acestea vor fi unele destul de stabile, avand in vedere faptul ca platanul din interior are un ghidaj cu 3 brate si este pozitionat mai jos.

Acesta va pune la dispozitie 7 trepte de viteze pe care le puteti folosi in a incalzi alimentele. Timpul programabil al sau este si el de 35 min, astfel ca va trebui sa va ganditi din timp cand veti avea nevoie ca mancarea sa fie gata, astfel incat sa il puteti programa din timp.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nu in ultimul rand, despre pretul Cuptorului cu microunde Daewoo KOR 6S20K trebuie spus ca nu este unul ridicat si putem spune ca reprezinta o achizitie utila.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply