Bosch MUM4856EU

Este stiut faptul ca un robot de bucatarie usureaza destul de mult gatitul. De asemenea, acesta este si o varianta mai sanatoasa de a gati, avand in vedere faptul ca unele alimente se prepara in stare cruda. Pentru a va bucura cu adevarat de un model bun, noi va recomandam Robotul de bucatarie Bosch MUM4856EU (vezi pretul din oferta).

Bosch MUM4856EU detalii

Despre Bosch MUM4856EU

Acest robot de bucatarie in gama Bosch este de culoare alba. Dimensiunile sale (W x H x D) sunt potrivite, de 265 x 265 x 305 mm, astfel incat ii puteti gasi un loc destul de usor in incapere. Greutatea este de 6.57 kg.

In primul rand, trebuie spus faptul ca acest robot de bucatarie dispune de o putere de 600 W. O caracteristica demna de luat in calcul este faptul ca acest model include  Kitchen Machine, ceea ce inseamna ca poate prepara diverse tipuri de mancare.

Componenetele tehnice ale Robotului de bucatarie Bosch MUM4856EU

Produsul este echipat cu un blender, acesta fiind util in vederea maruntirii ingredientelor, fie pentru smoothie-uri, fie pentru sosuri, dar si alte tipuri de mancaruri. De asemenea, din dotarea acestui robot de bucatarie mai face parte si masina de tocat. Despre aceasta masina de tocat trebuie stiut faptul ca este de mare ajutor atunci cand veti vrea sa pregatiti mancaruri pe baza de carne. Chiar daca pare ca nu veti avea nevoie de aceasta, cu siguranta va fi necesara in zilele mai speciale sau de sarbatori, atunci cand masa trebuie sa fie cat mai bogata, iar preparatele traditionale nu trebuie sa lipseasca.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pe de alta parte, acest robot de bucatarie mai are si 4 trepte de viteze, care va va ajuta sa ajustati viteza potrivita in functie de alimentele pe care vreti sa le prepare acesta.

Acest model permite prepararea unei cantitati destul de mari de mancare, avand in vedere capacitatea bolului de 3.9 l. Astfel, intreaga familie se va bucura de mancare cat mai bine pregatita si cat mai sanatoasa.  Printr-o simpla apasare de buton, aparatul va procesa o cantitate de mancare suficienta pentru intraga familie. Blenderul din dotarea sa are si o capacitate de 0.75 l.

Bosch MUM4856EU – gatiti de placere

Robotul de bucatarie Bosch MUM4856EU are si un sistem anti-alunecare, despre care trebuie spus ca va mentine fixat aparatul in momentul procesului de gatit. Acest model include o gama larga de accesorii necesare pentru ca dumneavoastra sa puteti gati destul de diversificat. Mai exact, acesta are un disc pentru feliere alimentelor, un acc pentru framantat, dar si un disc pentru maruntire. Nu trebuie uitat de spus faptul ca include si un disc pentru raderea diverselor ingrediente. Puteti rade branza, legumele pentru salate si orice ingrediente necesare anumitor preparate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Beneficiile oferite de acest robot de bucatarie nu se opresc aici. Acesta mai are si un storcator de citrice, acesta fiind cela care va prepara sucuri naturale. Telul este un alt accesoriu pe care il are acest model. Cablul sau are o lungime de 1.2 m, fiind destul de usor de conectat la o priza. In plus, include si un sistem de stocare a cablului, astfel incat sa nu mai ocupe mult spatiu. Mai are si un Sistem Multi Motion Drive. Robotul de bucatarie Bosch MUM4856EU are un pret destul de bun, luand in calcul functiile pe care le include.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply