Bosch MCM62020

Toata lumea are nevoie de un robot de bucatarie. Acesta nu doar ca isi face treaba bine, dar ajuta si la realizarea unor importante economisiri: de la timp si pana la bani, totul se realizeaza datorita acestui mic dispozitiv care este capabil sa te ajute sa-ti faci treaba bine. Asa ca daca nu esti bucatar iscusit, nu trebuie sa-ti mai faci griji: robotul de bucatarie te poate ajuta sa realizezi usor task-urile care inainte ti se pareau un adevarat calvar. Iar cand vine vorba de un model interesant, da-ne voie sa-ti recomandam robotul de bucatarie Bosch MCM62020  (vezi aici cel mai bun pret), un model care se remarca printr-o generoasa serie de trasaturi bune.

Bosch MCM62020

Despre Bosch MCM62020

Robotul de bucatarie Bosch MCM62020 permite reglarea vitezei, in functie de preferinte. Sunt unele alimente care trebuie maruntite mai rapid, folosind o viteza mai mare si altele care permit mixarea sau maruntirea mai lenta. Insa, partea buna este ca modelul Bosch va ofera libertatea de a gestiona viteza, dupa bunul plac. Dincolo de acest lucru, el vine cu o putere potrivita, care permite inlcusiv maruntirea cuburilor de ghata, care sunt destul de tari.

Lama supecut este un atu destul de important al dispozitivului. Ea duce la taierea atenta a alimentelor mai tari precum morcovii, cartofii sau dovleceii. Totodata, robotul dispune de un sistem de siguranta care duce la blocarea capacului ce apartine bolului de mixare. In felul acesta, siguranta este la maximum sporita, iar robotul nu va imprastia sub nicio forma alimente, murdarind bucataria. Si tot pentru siguranta, robotul a fost dotat cu un sistem anti-alunecare.

Bosch MCM62020

Robotul de bucatarie Bosch MCM62020 – design

Puterea acestui model este destul de mare, ea avand o 1000 W. Functiile totale ale dispozitivului sunt in jur de 40. Printre accesoriile sale se numara un disc de feliere, unul de maruntire, un chopper, un acc framantat, un batator pentru spuma, un superstorcator de citrice, un clasic tel, un cutit universal si un accesoriu pentru impingere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acest model este dotat cu un ecran cu LED, care ii confera doua atribute: el este elegant si, in acelasi timp, modern. Dincolo de acest lucru, designul este versatil si ii permite sa fie folosit destul de usor. Robotul de bucatarie Bosch MCM62020 include un bol pentru mixare, care vine cu un volum de 3,9 L. Acesta este suficient, de exemplu, pentru o cantitate de 2 kg de aluat.

Bosch MCM62020 – atribute bune, pret bun

Lingimea cablului acestui robot este de 1,1 m, ceea ce optimizeaza conectarea la priza. Robotul ofera posibilitatea de a fi spalat in masina de vase, lucru care se dovedeste cu adevarat util, scutind utilizatorul de un considerabil efort. Dimensiunile sunt unele potrivite, fiind de 400 x 300 x 430 mm. Greutatea este una buna, fiind de 5,3 kg. In ceea ce priveste culorile, pentru acest model s-a optat pentru alb si gri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pretul robotului de bucatarie Bosch MCM62020 este unul potrivit. El este de chiar mai mic, comparativ cu alte modele din gama Bosch. Nu trebuie uitat faptul ca aceste produse sunt adesea apreciate pentru eficienta si calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply