Bosch MCM3200W

Robotul de bucatarie este un aparat foarte util in orice bucatarie. Acesta ajuta la simplificarea pregatirii retetelor si scade mult timpul necesar prepararii acestora. De asemenea, robotul preia sarcinile tale si scade mult din efortul depus. Bosch MCM3200W (vezi AICI pretul de azi) este un model multifunctional foarte accesibil, care pentru o investitie mica te va ajuta enorm.

Bosch MCM3200W

Despre Bosch MCM3200W

Bosch MCM3200W este un robot dotat cu o serie larga de functii. Acesta are o putere de 800 W si are mai multe trepte de viteze, astfel incat sa faca fata chiar si celor mai dificile sarcini. Modelul este insotit de mai multe accesorii ce pot fi montate si schimbate rapid. Pentru a facilita acest lucru, vei gasi mai marcaje pentru ghidaj.

Wellington 24HDW282
Televizor LED Wellington, 60 cm, 24HDW282, HD Ready

Aparatul are 30 de functii si 2 trepte de viteza (2 + puls). Sunt livrate un disc pentru emulsionare, un disc pentru feliere, unul pentru radere, un accesoriu – cutit si unul pentru impingere. De asemenea, pachetul include un bol cu o capacitate de 2.3 litri si unul pentru blender, cu o capacitate de 1 litru. Ambele boluri sunt alcatuite dintr-un plastic rezistent. Desi nu este dotat cu un accesoriu special pentru aluaturi, una dintre lame se dovedeste a fi foarte eficienta si pentru framantat.

Bosch MCM3200W

Bosch MCM3200W: robotul multifunctional si accesibil de bucatarie

Cutitele pot fi folosite printre altele si pentru tocarea carnii. Lama pentru feliere are rezultate foarte bune si taie rapid chiar si radacinoase. Razatoarea te va ajuta sa prepari cele mai atractive salate si sa creezi cele mai interesante decoruri. Nu in ultimul rand, cu ajutorul blenderului vei putea face smoothie, piureuri, supe sau sosuri. Vei putea pregati un meniu intreg mult mai comod si intr-un timp mult mai scurt.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Modelul nu este dotat si cu storcator pentru fructe, dar avand in vedere pretul redus, acest lucru poate fi trecut cu vederea.

Design compact

Robotul Bosch MCM3200W are dimensiunile de 220 x 260 x 375 mm si cantareste doar 3.5 kg. Acesta are un design simplu pe alb. Cutitele si accesoriile sunt alcatuite din inox si plastic de cea mai buna calitate. Aparatul este dotat de asemenea cu un sistem eficient anti-alunecare. Raportat la dimensiunile sale, aparatul este foarte puternic.

Modelul este unul foarte compact si poate fi depozitat si mutat cu usurinta. De asemenea, bolul este suficient de mare pentru a putea depozita in el accesorii si a nu le imprastia astfel in multe locuri. Pentru curatare, accesoriile pot fi spalate in masina de spalat vase.

Ar trebui sa mai mentionam ca Bosch MCM3200W functioneaza foarte silentios. Acesta nu scoate un zgomot puternic si este mai silentios decat multe alte modele, chiar mai scumpe.

Prin raportare la pretul sau, modelul este mai mult decat atractiv.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Bosch MCM3200W este un robot de bucatarie accesibil, care se dovedeste insa a fi foarte folositor. Acesta te va ajuta in foarte multe sarcini din bucatarie si iti va permite sa economisesti timp pretios. Robotul are 30 de functii si o putere buna, functionand totodata silentios. Modelul este unul compact, iar nivelul general de calitate este unul foarte bun. Raportul calitate-pret este excelent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply