Aspire Nitro 5

Pentru toti cei care cauta un laptop de gaming bun, avem un model cu caracteristici superioare, gata oricand de provocari. Este vorba de laptopul Gaming Aspire Nitro 5 (vezi oferta aici), cel pe care urmeaza sa-l cunoasteti imediat.

Laptopul Gaming Aspire Nitro 5

Despre laptopul Gaming Aspire Nitro 5

Acest laptop marca Aspire Nitro 5 este dotat in primul rand cu un procesor bun. Altfel, el nu ar fi fost capabil sa faca fata provocarilor unor jocuri cu o grafica solicitanta si complexa. In cazul acestui model este vorba de un producator de tipul AMD FX, model 9830P, cu arhitectura speciala de tipul Brostol Ridge. Acesta vine dotat cu 4 nuclee, o frecventa nominala foarte buna de 3000 de MHz si o dimensiune cache perfecta laptopurilor 2048 Mhz. Insa, daca nu vi se pare suficient pentru o experienta gaming iesita din tipare, va spunem ca acesta permite si turbo boost pana la 3700 Mhz. Tehnologia procesorului este de 28 nm, fiind vorba de un procesor grafic integrat de tipul AMD Radeon R7 Graphics.

Si pentru ca jocurile au nevoie de redarea perfecta, acest model este dotat cu un ecran cu o diagonala generoasa de 15,6 inch. El vine cu un display de tipul Full HD, fiind dotat cu tehnologie LCD LED si rezolutie de tipul 1920 x 1080. Ba mai mult, displayul este special si beneficiaza de tehnolgei anti-glare care nu ii permite sub nicio forma sa se zgarie.Stiti ce face special acest laptop? Faptul ca atunci cand este utilizat el realizeaza acest lucru in bune conditii, pornind sistemul de racire. In felul acesta, chiar daca experienta de gaming se desfasoara ore-n sir, laptopul este mereu capabil sa faca fata provocarilor. El lucreaza la capacitate maxima, indiferent de tipul de joc ales. Astfel, sesiunile de gaming sunt perfect redate, mai ales pentru cei care stiu sa aprecieze detaliile.

Memorie, hard disk si alte atribute bune

Memoria laptopului Gaming Aspire Nitro 5 are o camacitate mai mare decat de obicei. Iar cand spunem asta ne referim la laptopurile de lucru, obisnuite. In acest fel, este vorba de 8 GB, fiind genul de memorie care permite rularea rapida a programelor, jocurilor si aplicatiilor. Aceasta vine in formatul DDR4, avand 2 sloturi dintre care unul este ocupat.

Laptop Aspire Nitro 5

Hard disk-ul ofera cu generozitate loc pentru stocare pentru jocuri, acesta avand o oferta de tipul SSD de 256 Gb. Placa video este de tipul AMD Radeon, fiind unul dintre elementele cele mai importante atunci cand vine vorba de un laptop de gaming. Astfel, acesta este de tipul RX550, avand o capacitate buna de 4096 MB. Este vorba de o placa ce detine memorie de tipul GDDR5, foarte rapida si tehnologii video superioare.

Laptopul Gaming Aspire Nitro 5include si o camera WEB pentru videoconferintele cu ceilalti parteneri de joc. Desigur ca aceasta este de tipul HD. Caracteristicile de sunet sunt si ele bune, pentru o experienta de video gaming perfecta.

Concluzii

Dintre dotarile laptopului Gaming Aspire Nitro 5 fac parte urmatoarele: portul HDMI, portul USB 3.0, portul USB 2.0, portul Audio Out, RJ-35 si USB 3.1 type C. Exista si cititor de carduri de tipul SD. Pretul acestui model a fost stabilit in conformitate cu dotarile de care el dispune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply