Apple MacBook Pro 15 Retina

Pentru cei care s-au saturat sa caute un laptop bun, recomandam cu incredere modelul Apple MacBook Pro 15 Retina (vezi cel mai mic pret). Acesta surprinde prin tot ce reprezinta: de la designul subtire si elegant, pana la porturile incluse, procesor si sistem de operare.

Laptop Apple MacBook Pro 15 Retina

Despre laptopul Apple MacBook Pro 15 Retina

Este genul de laptop care arata bine intr-un birou cochet, intr-o casa moderna. Dincolo de designul perfect marca Apple, acesta vine cu o serie de atribute carora li se pot reprosa putine. Astfel, vorbim de un laptop inteligent care vine cu un ecran potrivit, de 15,4 cm, ceea ce permite poriectarea unor imaginii vii, pline de culoare, de-a dreptul impresionante. Rezolutia este una care poate fi numita mai mult decat spectaculoasa: aceasta este de 2880 x  1800 pixeli, astfel incat textul sau programele ce confera o experienta multimedia sa fie redate perfecta. Insa, Apple nu inseamna doar imagini bune, cu contrast perfect. Apple inseamna mai mult decat atat.

El vine inzestrat cu tehnologia Multi-Touch OS X care duce la folosirea unor gesturi naturale, indiferent ca este vorba de glisare, de apropierea sau indepartearea degetelor. Astfel, touch padul este finut si permite o trecere rapida si usoara, de la o aplicatie la alta.

Dincolo de acest lucru, modelul a fost inzestrat si cu un trackpad de tipul Force Touch care include o serie de senzori de presiune. Acestia sunt cei care detecteaza diferentele privind presiunea pe care un utilizator o exercita, astfel incat sa fie permis un control precis al programelor si aplicatiilor. Acest lucru este cu atat mai folositor celor care aleg sa cumpere laptopul Apple MacBook Pro 15 Retina in interes de serviciu sau pur si simplu pentru faptul ca au un hobby precum desenatul sau grafica digitala si isi doresc un instrument bun care sa ii ajute sa se bucure de timpul liber.

Cateva detalii despre displayul si memoria laptopului

Laptopul prezentat este unul cu adevarat puternic. El vine cu un procesor din categoria Intel,, fiind un model performant de tipul i7, cu arhitectura Haswell si 4 nuclee. El detine o frecventa nominala buna de 2200 Mhz si o dimensiune cache de 6144 Kb. Insa asta nu este tot. Pentru cei care lucreaza in domeniul editarii foto sau video sau pentru cei pasionati de gaming, modelul prezentat permite si turbo boost pana la 3400 MHz. Tehnologia procesorului este de 14 nm, fiind vorba si de un procesor grafic de tipul Intel Iris Pro Graphics.

Display modelului Apple MacBook Pro 15 Retina vine cu o tehnologie speciala numita Retina care imbunatateste considerabil claritatea imaginilor, facandu-l sa se situeze deasupra competitorilor din industria tehnologiei. Finisajul displaylui este Glossy, iar rezolutia buna amintita anterior nu inceteaza sa surprinda utilizatorii.

Laptop Apple MacBook Pro

Memoria este una generoasa, fiind de 16 Gb, o frecventa ce face modelul sa ruleze excelent: 1600 MHz. Desigur, vorbim de o memorie de tipul DDR3, rapida. In cazul laptopului Apple MacBook Pro 15 Retina stocarea aleasa este de tipul SSD si are capacitatea de 256 GB.

Concluzii

Placa video este si ea integrata. Porturile sunt multiple si bine definite: 2 porturi rapide in ceea ce priveste transferul datelor: USB 3.0, un port Audio OUT, doua porturi Thunderbolt v3, unul HDMI. Versiunea Bluetooth este si ea prezenta si este de tipul 4.0. Sistemul de operare este OS X Yosemite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply