Wellington 49FHD282SW

In urma cu vreo doi sau trei ani, televizoarele ieftine aveau un profil usor de intuit. Erau mici, de regula cam pana in 100 cm, aveau rezolutie HD si nici nu se punea problema sa fie si smart. Dar lucurile s-au schimbat enorm, intrucat tehnologia mai avansata a devenit mult mai accesibila. Nu poti compara un tv ieftin cu unul premium, bineinteles, dar in acelasi timp, acestea sunt mult mai bune si isi pastreaza si avantajul financiar. Wellington 49FHD282SW este un model destinat celor care cauta un tv pentru living si care nu au pretentii la o firma de renume. Avantajul este pretul, intrucat acest aparat este unul bun, cu calitati foarte asemanatoare cu ceea ce intalnim la firmele mari, dar la modele cu cel putin 1000 de lei mai scumpe.(Doar acum la reducere)

Despre Wellington 49FHD282SW

Wellington 49FHD282SW chiar este un tv cu pret redus, lucru care aduce si dezavantaje, dar si foarte multe puncte in plus. Costa cam la fel de mult ca un un model de 80 ? 100 cm dar cu mai multe pretentii, desi are 124 cm, o diagonala destul de buna. Cred ca diferenta de calitate se cunoaste la nivelul materialelor. Un Samsung sau un LG au un plastic mai bun (dar tot plastic ramane in aceasta categorie), pe cand acesta este ceva mai simplu. Dar ca design, el arata foarte bine, rama fiind la fel de subtire ca la orice televizor ieftin, dar de firma. De asemenea, carcasa e ok, mai ales pentr un ecran LCD si nu unul dintre cele mai pretentioase.

Wellington 49FHD282SW
Televizor LED Smart Wellington, 124 cm, 49FHD282SW, Full HD

Avand o diagonala de 124 cm, este clar ca televizorul poate sa fie montat si in dormitor si in living. Depinde mult de marimea camerei si, bineinteles, de locul in care te simti cel mai confortabil. Insa aceasta diagonala ii permite lui Wellington 49FHD282SW sa fie o solutie si pentru un bar micut sau pentru un birou. Este suficient de mare sa faca fata si suficient de modern sa creeze o atmosfera placuta.

Despre Wellington 49FHD282SW

Wellington 49FHD282SW chiar surprinde din punct de vedere tehnologic

Citeste si despre Sony Bravia 65XF8577

Acest lucru nu se intampla pentru ca Wellington 49FHD282SW ar fi vreo minute din punct de vedere tehnic (exista si astfel de modele, dar costa cat o masina). Nu, el surprinde prin faptul ca are dotari foarte bune la un pret foarte mic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nu doar ca diagonala este mare, dar televizorul este si smart. Este adevarat si ca sistemul este unul foarte simplu, cu cateva aplicatii gata instalate prin care poti vedea filme (Netflix), clipuri online (Youtube) sau poti naviga prin browser. Insa si la un sistem precum Web OS (cel mai bun), multi utilizatori vor folosi tot doar aceste functii.

Asa ca prezenta unui sistem smart pe un model atat de avantajos ca pret este mai mult decat binevenita. Conexiunea se face prin LAN, dar e foarte ok si asa, mai ales cum ea devine si mai stabila.

Citeste si despre Toshiba 40L3663DG

Ca imagine, Wellington 49FHD282SW reda destul de bine. Rezolutia este Full HD si pe un astfel de ecran chiar se vede diferenta de la HD. Contrastul este unul decent, iar culorile sunt acceptabil de vii. Ecranul scartie un pic atunci cand vine vorba despre iluminare, dar cu un pic de lucru la setari si acceptand ca nu se poate sa ai parte de o calitate prefecta, lucurile vor sta bine.

Iarasi, sunetul este decent, dar nu special. Daca partea audio nu este atat de importanta pentru tine, atunci il vei accepta asa cum este. Daca insa vrei mai mult, un soudbar simplut nu reprezinta o investitie atat de mare, iar Wellington 49FHD282SW are doua porturi HDMI, deci e loc pentru el. De asemnea, mai poti conecta si un Blue Ray player daca vrei sa vezi filme dintr-o astfel de sursa. Ceea ce nu poti face este sa conectezi mai mult de un USB. Deci exista varianta de a vedea sau salva fisiere folosind un stick, dar nu pe mai multe dispozitive odata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Este clar ca Wellington 49FHD282SW nu ii va impresiona pe cei foarte pretentiosi, dar pentru toti ceilalti el se prezinta ca un model foarte bun. Si chiar daca vrei mai mult de la un tv, atunci cand se pune problema sa il cumperi pe al doilea, acesta are toate calitatile sa iti ofere o experienta foarte placuta. Asa ca merita cumparat, daca vrei un model mare, smart si cu o rezolutia decenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply