Tefal Double Force DO824H38

Tefal este una dintre cele mai mari firme de ustensile de bucatarie (si nu numai) din lume. Francezii sunt cunoscuti in special pentru vasele de cea mai buna calitate pe care le construiect, dar in afara acestora, nici electrocasnicile nu sunt lasate deoparte. Tefal Double Force DO824H38 este un robot de bucatarie care ne arata foarte bine de ce se intampla asta. Fara a fi un aparat premium extrem de pretentios, acesta livreaza servicii de calitate, diversitate si te ajuta in bucatarie asa cum rice produs de calitate ar trebui sa o faca. Totul la un pret foarte accesibil, chiar si pentru Romania.(vezi reducerile de AZI)

Despre Tefal Double Force DO824H38

Inca de la inceput trebuie spus ca Tefal au si modele mai bune decat acesta. Diferenta este ca ele costa de vreo trei sau patru ori mai mult, deci este clar ca nu toata lumea si le poate permite. Insa si Tefal Double Force DO824H38 este un robot de calitate superioara, lucru care se vede prin prima.

Tefal Double Force DO824H38
Robot de bucatarie Tefal Double Force DO824H38, 1000W, Motor cu 2 prize de putere, 2 trepte, Functie Pulse, 10 accesorii, 31 de functii, 3L, Argintiu

Construit din materiale durabile si totusi destul de usurel, el nu ocupa nici exagerat de mult spatiu (spre deosebire de alte modele cu care umpli o jumatate de masa). Are si suficient de multe accesorii, insa fiecare dintre acestea isi aduce contributia la ceea ce se intampla in bucatarie.

Despre Tefal Double Force DO824H38

Un pachet complet, cu niste mici lipsuri care pot fi usor compensate cu alte aparate

Citeste si despre Tefal Masterchef Pro QB625

In ceea ce priveste design-ul nu ai ce sa ii reprosezi, lucru care se intampla si cand vine vorba despre functiile lui.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Tefal Double Force DO824H38 este un robot de bucatarie care iti ofera cam tot ceea ce iti trebuie daca esti un bucatar pasionat sau doar un bucatar casual, care nu vrea sa isi bata prea tare capul cu ceea ce se intampla cand gateste. Daca te gandesti la retete complexe, acesta este aparat util. Daca insa vrei sa scapi mai repede de treaba, el este la fel de folositor.

Unii s-au plans ca are doar doua trepte de viteza, ceea ce este adevarat, dar au uitat ca robotul are si doua moduri de functionare. Acesta are doua prize de putere. Una ofera viteza mai mica, dar putere mai mare, cealalta pune la dispozitie exact oposul.

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

Cand adaugi si functia puls, iti ies de fapt sase trepte de utilizare, care profita mai mult sau mai putin de puterea de 1000 W.

Ca functii, il poti folosi pentru tocare legume, feliere, maruntire, pentru framantare sau stoarcere. Deci prepara cam orice, de la aluat la fresh-uri de portocale. Singurul lucru pe care nu il face este sa toace carne, dar nici nu costa cat un robot care face asta. In plus, are si doua vase, unul de trei si unul de doi litri, deci spatiu exista pentru fiecare operatiune.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Tefal Double Force DO824H38 este un robot pe care merita sa il ai invedere. Este un aparat modern, bine construit si cu functii diverse. Poate chiar mai important decat atat, este unul cu un pret excelent, pe care cei mai multi romani si-l pot permite, deci are mai toate calitatile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply