Philips 65PUS6412/12

Cred ca unul dintre aspectele pe care mai toti clientii le apreciaza la brandul Philips este constanta, mai ales atunci cand vine vorba despre divizia lor de televizoare. Olandezii nu sunt cei mai tari in domeniu, nu au inventat ei cele mai bune tehnologii (pe unele prefera sa le cumpere de la firmele din Asia) si nici nu sunt primii la vanzari. Dar cand iti pui in gand sa iti cumperi un model de la ei, mai ales unul peste medie in ceea ce priveste calitate, te poti astepta din start ca el sa fie bun, elegant si chiar sa vina cu cateva elemente deosebite. Philips 65PUS6412/12 intruneste toate aceste conditii si o face la un pret absolut decent.(Doar acum la reducere)

Despre Philips 65PUS6412/12

In ziua de astazi, atunci cand televizoare au ajuns atat de departe, este destul de greu sa impresionezi din punct de vedere vizual (asta daca nu esti LG si scoti un model cat foaia de hartie care costa cat o masina buna). Dar olandezii incearca totusi si as spune prin Philips 65PUS6412/12 reusesc cat de cat ok sa faca asta. Televizorul este unul dintre acele mai mari, avand o diagonala de 164 cm. Este, in mod cert, un model facut pentru a sta in living, dar unul pe care il poti utiliza si in cazul in care iti doresti sa iti echipezi sediul afacerii cu un aparat modern si de incredere.

Philips 65PUS6412/12
Televizor Smart Android Philips, 164 cm, 65PUS6412/12, 4K Ultra HD

Dar nu diagonala este avantajul principal. Modelul are o rama extrem de subtire si chiar este un LED oarecum normal, carcasa se prezinta si ea excelent. Liniile sunt foarte fine si elegante, iar culoarea alba ii confera un aspect aparte. De asemenea, trebuie sa remarcam si stativul. Daca alegi sa montezi aparatul in perete (ceea ce nu reprezinta deloc o alegerea rea), nu ai cum sa te bucuri de el, dar daca totusi preferi un montaj mai clasic, atunci e clar ca design-ul sau inventiv va fi un punct forte.

Despre Philips 65PUS6412/12

Tehnologia Ambilight face diferenta

Citeste si despre Televizoare Full HD

Am vazut cativa comercianti care incearca sa vand acest televizor ca fiind unul cu tehnologii extrem de noi, aparute abia anul acesta. Dar Philips 65PUS6412/12 este un tv de anul trecut, unul care nu inveteaza nimic nou, dar care profita la maxim de ceea ce are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Asa cum spuneam, acesta functioneaza cu un ecran LED normal, deci nu are parte de culorile senzationale pe care le ofera QLED sau de contrastul unui OLED. Totusi, acest lucru se intampla doar pe hartie, pentru ca Amblilight este o tehnlogie care permite, de asemenea, o iluminare speciala a ecranului.

Cu alte cuvinte, poate ca televizorul nu atinge un standard extrem de inalt setat de televizoarele premium de la LG si Samsung, dar in categoria lui de pret reuseste sa bata destul de multe aparate de la aceste firme. De asemenea, Philips 65PUS6412/12 are si rezolutie 4K UHD, lucru de asteptat in clasa lui.

Citeste si despre Televizoare LG

Daca in cazul imaginii trece de medie, in cel al sunetului este in perfecta uniune cu aceasta. Asa ca nu ar trebui sa te astepti al un sunet senzational, difuzoarele fiind decente atunci cand e liniste. Televizorul are un sunet bun si clar, dar acesta poate sa fie cu adevarat apreciat doar atunci cand vine de la un soundbar sau de la niste boxe.

Si chiar ai ce aprecia, pentru ca Philips 65PUS6412/12 are un sistem smart decent, care iti ofera posibilitatea de vedea filme la calitate inalta, de pe Netflix, HBO Go si altele (Youtube printre ele, bineinteles). Android TV nu este cel mai bun sistem de operare din lume, dar se prezinta totusi bine, e simplu de folosit si apre aplicatii suficiente pentru a te plictisi. Apoi, daca totusi se intampla, poti vedea filme si din alte surse externe si modelul are suficiente porturi si intrari pentru a nu se pune problema de loc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Philips au facut o miscare inteligenta cand au lansat tehnologia Ambilight si Philips 65PUS6412/12 profita de acest lucru. Este o alternativa mai ieftina pentru toti cei care cauta un model bun dar vor sa incerce si altceva in afara de televizoarele asiatice. Imaginea este, in mod clar, una foarte buna. In rest, lucurile se prezinta la un nivel mediu, dar in raport cu marimea diagonalei si cu pretul, as spune ca televizorul este o recomandare destul de sigura si usor de facut. Poate ca nu a revolutionat piata, dar daca vrei un model decent, adaptat cerintelor moderne, atunci acesta este unul dintre ele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply