Indesit DFG15B10

Masinile de spalat vase au devenit o necesitate si nicidecum o fita, intocmai pentru ca stilul nostru de viata a devenit din ce in ce mai solicitant si mai stresant. Asadar, pentru a ne bucura de putinul timp liber ramas si de a nu fi nevoiti sa spalam vasele la mana, apelam cu incredere la masina de spalat vase Indesit DFG15B10.(Doar acum la reducere)

Despre Indesit DFG15B10

Aceast electrocasnic nu doar ca are un pret accesibil, este fo foarte incapatoare, insa un mic dezavantaj ar consta in faptul ca are destul de putine programe de spalare. Cu toate acestea, asigura strictul necesar. Daca nu iti doresti prea multe de la un astfel de electrocasnic si speri doar la vase imaculate, cu un consum mic, aceasta este cea mai buna alegere.

Indesit DFG15B10
Masina de spalat vase Indesit DFG15B10, 13 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Fara nicio urma de indoiala, masina de spalat vase Indesit DFG15B10 garanteaza strictul necesar. Daca este pentru prima data cand investesti intr-un astfel de produs electrocasnica, aceasta reprezinta o foarte buna alegere, mai ales ca este foarte usor de utilizat, insa si de amplasat absolut oriunde, intocmai pentru ca nu e necesara incorporarea acesteia in mobilier.

Despre Indesit DFG15B10

Performantele si caracteristicile masinii de spalat vase Indesit DFG15B10

Citeste si despre Bosch SMS46GI05E

Cu toate ca dimensiunile exterioare ale sale nu sunt foarte mari, mai precis 85 x 60 x 60 cm (l x L x A), este surprinzator de incapatoare. De exemplu, se pot introduce doar intr-un singur ciclu, 13 seturi de tacamuri si de vase. Cine s-ar fi asteptat la asta? Asadar, doar cu un singur program, vei putea spala rapid si eficient murdariile dupa numeroase tacamuri si farfurii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cu toate acestea, prezinta doar 5 programe de spalare diferite. Daca insa nu esti extraordinar de pretentios si iti doresti doar strictul necesar de la o masina de spalat vase, aceasta este cea mai buna alternativa. Murdaria va fi indepartata rapid si eficient de pe orice tip de vas si indiferent de gradul de murdarie pe care il prezinta.

Cele 5 tipuri de programe cu care ne incanta masina de spalat vase Indesit DFG15B10 sunt: Eco, Intensiv, Normal, Rapid si Prespalare. Acestea sunt cele mai solicitate pe piata, insa si cele mai importante. De altfel, indiferent cat de numeroase ar fi functiile unei masini de spalat vase moderna, acestea 5 vor fi cele mai frecvent utilizate.

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

Functia Eco, de exemplu, dupa cum sugereaza si numele, obtine economii uriase. Programul Intensiv insa, contribuie la spalarea absolut perfecta a vaselor care prezinta un grad ridicat de murdarie si de grasime. Programul Rapid, este, de asemenea, destul de solicitat, intocmai pentru ca dureaza 2 ore, spre deosebire de programul normal de 3 ore. Cu toate acestea, vasele trebuie sa fie usor murdare, pentru a avea rezultate de exceptie.

Programul de prespalare, pe de-o alta parte, dureaza doar 10 minute si are rolul de a inmuia mizeria de pe vase. Aceasta este utilizata insa doar atunci cand avem de-a face cu vase foarte murdare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, masina de spalat vase Indesit DFG15B10 are un pret accesibil, e usor de utilizat, are functiile standard, este foarte incapatoare si totodata este indepedent. Printr-o investitie de acest fel vei depune mai putin efort fizic (sau chiar deloc) si vei avea vase perfect curate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply