Bosch SMS46GI05E

Masina de spalat vasele iti poate oferi un ajutor foarte mare in bucatarie, din mai multe puncte de vedere. Astfel, cu un astfel de produs poti sa speli vasele mai bine si mai repede, cu un consum mic de apa si energie electrica, dupa cum arata si aceasta masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E, disponibila acum la un pret care ii face dreptate tehnologiei folosite.(Doar acum la reducere)

Despre Bosch SMS46GI05E

Aceasta masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E se bucura de o serie de programe automate, printre care se numara consumul de apa, timpul de clatire ori temperatura apei, acestea putand sa fie ajustate dupa cum iti doresti, ca sa se potriveasca, pe cat posibil, cat mai bine, murdariei de pe vase. Ca urmare, poti sa te bucuri de rezultate cat mai bune, atunci cand speli, precum si un ajutor la economisirea de resurse, atat de apa, cat si de energie.

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E te poate atrage usor prin functiile de care dispune, printre care se numara si AquaStop. Acest sistem este alcatuit dintr-un furtun de alimentare cu un perete dublu, cu o valva de siguranta, precum si o tava colectoare ce se afla la bazele aparatului, avand si intrerupator cu flotor, ceea ce iti va asigura cea mai buna protectie posibila contra pagubelor pe care le poate produce apa. Sistemul acesta e garantat e Bosch ca va functiona asa cum trebuie pe toata perioada cat va functiona si masina de spalat vasele.

Despre Bosch SMS46GI05E

Sistemul AquaStop si alte avantaje

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

Dispozitivul are o capacitate de 12 seturi si include sase programe. Clasa de eficienta energetica din care face parte masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E este A++, cu un afisaj de tip LED si control electronic. Deoarece face parte din clasa de eficienta energetica A++, inseamna ca nu vei avea probleme cu un consum mare de curent electric, acesta fiind pastrat la un nivel cat mai scazut.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De asemenea, masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E face parte din clasa de eficienta A la uscare. Controlul sau se face electronic. Aparatul are si un cos reglabil pe inaltime. In total, produsul are doua cosuri.

Modelul are mai multe programe si optiuni incluse, printre care se pot enumera protectia pentru inundatie, programul intensiv, programul rapid, programul auto si programarea intarizata, care poate fi realizata intre o ora si 24 de ore. La acestea se adauga si programul Bio/Eco, AquaStop-ul deja mentionat, extra uscarea, HygienePlus si VarioSpeed.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Afisarea timpului de spalare ramas, indicatorul de sare si indicatorul pentru terminarea programului sunt cateva dintre caracteristicile pe care le poti regasi in panoul de control. Aparatul are si mai multe accesorii, printre care se numara cosul de tacamuri, compartimentul pentru sare, dar si compartimentul pentru detergent lichid.

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E are dimensiuni de 84.5 x 60 x 60 de centimetri (I x L x A), cu o latime de 60 de centimetri. Nivelul de zgomot maxim pe care il poate atinge este foarte mic, de 44 de decibeli, de aceea, aparatul se numara printre cele mai silentioase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca urmare, pentru oricine vrea un astfel de produs de calitate, masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E este, fara indoiala, ideala.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply