Beko DIS26010

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26010 este o masina de spalat vase micuta, subtila, dar foarte bine organizata. Isi poate gasi loc oriunde in bucataria dumneavoastra, dar ideal ar fi sa o montati in interiorul mobilierului astfel incat usa masinii de spalat sa poata avea destula greutate pentru a sta deschisa.(Doar acum la reducere)

Despre Beko DIS26010

Pe langa faptul ca raportul calitate-pret este unul extraordinar, masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26010 este dotata cu cu tehnologia AUTO, optiune care evalueaza in mod automat timpul si temperature necesare spalarii, in functie de gradul de murdarie al vaselor, spalarea fiind la fel de eficienta, folosind insa resurse minime. Fiind clasa A+, este normal ca acest gadget sa va ajute sa economisiti, astfel incat consumul annual de energie este estimate la 237 kW annual, iar consumul de apa pentru fiecare ciclu de spalare este estimate la 11 l.

Beko DIS26010
Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26010, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm

Programul MINI 30? este un alt program care va vine in ajutor atunci cand doriti sa minimizati consumul. Acest program este creat special pentru vesela si paharele putin murdare, spalare realizandu-se in 30 de minute la o temperatura de 35�C, economisind, in acest mod, apa, timp si energie electrica. Un alt program care este intalnit doar la masinile de spalat vase Beko este programul Quick&Clean care garanteaza o spalare extraordinara pentru toate tipurile de vase, indiferent cat de murdare ar fi acestea.

Despre Beko DIS26010

Pahare stralucitoare, fara amprente

Citeste si despre Bosch MUM9BX5S22

Sistemul Steamgloss asigura pastrarea intacta a tuturor paharelor pretioase pe care le detineti, asfel incat nu va mai fi nevoie sa va feriti sa scoateti portelanurile din vitrina atunci cand prietenii apropiati sau familia vin sa va viziteze.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Fiind nevoie de doar 10 minute in plus pana la finalizarea programului tehnologia Steamgloss a masinii de spalat vase incorporabila Beko DIS26010 asigura performate superioare la uscarea vaselor fara ca acestea sa-si piarda din stralucire. In acest mod va veti putea bucura pentru mai mult timp de vesela pe care ati dat atat de multi bani si la care tineti atat de mult.

Programul INTESIVE 70�C este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a celor a caror spalare ati amanat-o timp de multe zile, sperand ca cineva se va ocupa de ele in locul vostru. Acest program se va ocupa de murdarie in locul dumneavoastra, scutindu-va de minutele petrecute in fata chiuvetei, frecand oalele murdare in speranta ca le veti putea curata.

Citeste si despre Beko DEN28320GB

Temperaturile ridicate folosite pentru spalare si ciclurile suplimentare pentru clatire (inclusiv cu apa fierbinte) vor face toata treaba in locul vostru.

Chiar daca este o masina de dimensiuni mai mici, compartimentarea ei este una inteligenta, oferind suficient spatiu pentru a scapa de cateva dintre vasele murdare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26010 are o capacitate de 10 seturi, punand la dispozitie 6 programe de care va puteti folosi pentru a lupta contra murdariei de pe farfuriile, oalele, tigaile sau paharele pe care le folositi pentru a gati si pentru a servi mancarea pe care o preparati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply