Beko DIN28430

In cazul in care nu mai aveti indeajuns de mult timp pentru toate treburile casnice, iar spalatul vaselor este una dintre activitatile de care v-ati plictisit acum mult timp, masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28430 poate fi gadget-ul de care aveti cea mai mare nevoie in acest moment.(Doar acum la reducere)

Despre Beko DIN28430

Usor de ascuns oriunde in bucataria dumneavoastra, masina de spalat vase Beko DIN28430 reprezinta un accesoriu subtil care se poate integra in orice bucatarie, fiind complet incorporabila si avand o dimensiune de doar 60 cm. In acest mod va puteti bucura atat de lipsa grijilor legate de cine va spala vasele dupa cina in familie, cat si de un design elegant al bucatariei.

Beko DIN28430
Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28430, 14 seturi, 8 programe, Clasa A+++, 60 cm

Poate pana acum ati stat pe ganduri atunci cand venea vorba de achizitionarea unei masini de spalat vase pentru ca va gandeati ca veti murdari prea multe vase, fiind nevoie sa le puneti la spalat in mai multe ture, deci sa consumati atat mai multa apa, cat si mai mult curent electric.

Despre Beko DIN28430

Capacitate imbunatatita si curatare rapida si eficienta

Citeste si despre Beko DFN16210W

Masina de spalat vase Beko DIN28430, insa, are o capacitate de 14 seturi, capacitatea de incarcare, fiind, deci, mai generoasa decat a altor gadget-uri de acest gen, mai ales ca suportii pentru farfurii din cosul inferior pot fi pliati cu usurinta pentru a face loc platourilor de diferite dimensiuni, iar cosul superior poate fi ajustat pe trei niveluri, permitand incarcarea oricarui tip de vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe de alta parte, consumul apei va fi redus datorita zonelor de alimentare separate pentru cosul superior, cel inferior, cat si pentru sertarul de tacamuri, fiind folositi doar 9.5 l de apa pe spalare. Consumul anual de energie, pe de alta parte, este estimat la doar 237 kW anual, asadar, nu doar ca veti putea scapa de grija intregii vesele murdare dintr-o singura spalare, dar veti economisi si o cantitate considerabila de apa si energie, probabil mai mult decat ati fi economisit alegand sa curatati vasele manual.

Datorita tehnologiei Dirt Sensor, masina de spalat vase Beko DIN28430 va detecta orice pata de murdarie de pe vasele dumneavoastra, urmand sa fie curatata cu indemanare, lasand astfel vesela la fel de stralucitoare ca la inceput.

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

De asemenea, masina este dotata cu un brat pulverizator mai mare, jetul de apa mai puternic curatand vasele mai bine. Pe langa toate aceste imbunatatiri apare si sistemul Steamgloss asigura pastrarea intacta a tuturor vaselor de portelan pe care le detineti, asfel incat nu va mai fi nevoie sa va feriti sa scoateti portelanurile din vitrina atunci cand prietenii apropiati sau familia vin sa va viziteze.

Cu functia Fast+, spalatul vaselor nu va fi doar mai usor, dar va fi si mult mai rapid, deoarece aceasta functie garanteaza vase mai curate intr-un timp de trei ori mai scurt decat programele obisnuite.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, masina de spalat vase Beko DIN28430 nu va fi doar un nou accesoriu pentru bucataria dumnevoastra, ci, dupa cateva folosiri, va va deveni indispensabil, caci acesta nu doar ca va usureaza treburile casnice, dar va ofera si mult mai mult timp liber, timp pe care obisnuiati sa-l petreceti in bucatarie, dar pe care acum il veti putea petrece impreuna cu familia dumneavoastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply