Beko DFN16410X

Pe piata exista numeroase tipuri de masini de spalat vase, insa putine la numar sunt cele care sa aiba o capacitate destul de generoasa, dar care totodata sa aiba un consum mic si un pret redus. Celebrul brand Beko a tinut cont de solicitarile si cererile de pe piata, fapt pentru care a si adus pe piata masina de spalat vase Beko DFN16410X, care, de altfel, se bucura de un succes major.(Doar acum la reducere)

Despre Beko DFN16410X

Mai ales daca ai o familie numeroasa, acest model este potrivit nevoilor si preferintelor tale. In plus, pe cat este de eficienta, pe atat este si de accesibila ca pret.

Beko DFN16410X
Masina de spalat vase Beko DFN16410X, 14 seturi, 6 programe, Clasa A+ , 60 cm, Inox

Sunt destul de numeroase motivele pentru care chiar merita sa faci o investitie de acest fel, insa pe cele mai semnificative caracteristici si specificatii ale masinii de spalat vase Beko DFN16410X, le vom discuta in cele ce urmeaza.

Despre Beko DFN16410X

Avantajele de a investi in masina de spalat vase Beko DFN16410X

Citeste si despre AEG F67732M0P

Pentru inceput, este foarte important de precizat faptul ca acest produs beneficiaza de un pret 100% corect. Nu vei gasi in mod cert un produs de o calitate asemanatoare, la un pret atat de accesibil. Daca reusesti sa il prinzi si la reducere, chiar se merita din plin sa te bucuri de o astfel de oportunitate pe care cu siguranta nu o vei regreta. Fiind confectionata din materiale dure, de inalta calitate, garanteaza functionalitatea deplina pentru o lunga perioada de timp.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cu toate acestea, ceea ce ne impresioneaza cu adevarat la masina de spalat vase Beko DFN16410X consta in programele moderne si eficiente pe care le prezinta: Eco, Auto, Intensiv, Quick & Clean, Mini 30 si Prespalare. Mai mult decat atat, acest model ne impresioneaza placut si prin functiile sale speciale, printre acre se numara: Fast+, Incarcare pe jumatate, Programare intarziata, Auto – tablete si Child Lock. La fel de practice sunt si cle 3 tehnologii de care beneficiaza si care sunt de altfel, foarte utile: Indicator clatire suplimentara, Dirt Sensor si Sistem control exces apa.

Mai mult decat atat, masina de spalat vase Beko DFN16410X are si un consum destul de mic. Mai exact, aceasta prezinta un consum de apa de 11 l / ciclu, precum si un consum anual de energie de 299 kW. Astfel, vei avea vase mai curate, intr-un timp mai scurt, fara a depune prea mult efort si totodata fara a consuma prea multe resurse.

Citeste si despre Gorenje SB500 W

In plus, nivelul de zgomot pe care il produce, este destul de redus, asa ca masina va fi destul de silentioasa in plin proces de spalare.

Dat fiind faptul ca masina de spalat vase Beko DFN16410X are o capacitate destul de mare de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta A+, este o investitie de baza pe care cu siguranta nu o veti regreta in niciun moment. Mai mult decat atat, daca familia ta este destul de numeroase, cu atat mai mult vei fi incantat de achizitia facuta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Prin urmare, masina de spalat vase Beko DFN16410X dispune de unele din cele mai importante functii si programe, astfel ca acopera majoritatea nevoilor si preferintelor clientilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply